Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

OLD STAR - I want to feel what love is, I know you can show me! είπε η Ελληνική Οικονομία by the name of Mariah Carey

- Καπέλα! Παιδιά, καπέλα γιατί καιγόμαστε, ψηνόμαστε, βράζουμε στο ζουμί μας, αλληλοκοιταζόμαστε και το μόνο που βλέπουμε είναι πλανευτές!
- Ναι, αλλά το καπέλο δε σε προστατεύει μόνο, … σου κρύβει τον ήλιο!
- Για μας ο ήλιος ήταν τόσο καυτός που έγινε επιβλαβής. Ξέρουμε ότι η αλήθεια κρύβεται πίσω από τα νούμερά μας (πολιτικούς), αλλά τα νούμερα δε βγαίνουν! να πουν την αλήθεια!
- Γι’ αυτό συνεχίζεται το κάψιμό μας!
- Γι’ αυτό! Βλέπετε είναι θέμα εμπιστοσύνης. Ποιον δικό μας να εμπιστευτούμε όταν και οι 300 έχουν παχυλούς λογαριασμούς που απέκτησαν κατά την πολιτική τους καριέρα;
- Και είναι σωστός ο τρόπος που ξεσηκώνεστε και κάνετε κατάληψη στα δημόσια κτίρια; Στη Σουηδία θα σας οδηγούσαν σε ψυχίατρο. Τα δημόσια κτίρια δε φταίνε!
- Το ξέρουμε έχουμε διαγνωσθεί με την ασθένεια στραβισμό από ηλίαση. Ψάχνουμε τα δημόσια πρόσωπα για να τα λιντσάρουμε στα δημόσια κτίρια κι επειδή δεν τα βρίσκουμε καταστρέφουμε τη δημόσια περιουσία!
- Μην ανησυχείτε θα σας βοηθήσουμε να το ξεπεράσετε. Θα σας δώσουμε καπέλο ώστε να ξαναρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με μάτια ανοιχτά και χωρίς να καίγεστε ώστε να μη κάνετε και πάλι τα ίδια λάθη!
- I want to know what “is happening”, I want you to show me!
I want to feel what love is, I know you can show me! Απάντησε τραγουδιστά η Ελληνίδα Mariah Carey κι άρχισε πάλι να αναδεικνύει τον όμορφο εαυτό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου