Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

OLD STAR - Από την οικονομική χιονοθύελλα στην αμμοθύελλα! How... I hate days like this! “MIKA”

2 φίλοι καθώς πίνουν καφέ στην Παταγονία:
- Κι εκεί που ήμαστε τόσο αγαπητοί ως πελάτες μεγάλων χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, λόγω κατασπατάλησης των πόρων και μη δημιουργίας αξιόλογων υποδομών μπήκαμε στο μάτι του κυκλώνα!
- Ξαφνικά το χιόνι σταμάτησε! Άρχισαν βροχές τα πρωτοσέλιδα, βροχές αρνητικού κλίματος που μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε είχε ήδη διαμορφωθεί η κοινή γνώμη παγκοσμίως για την Ελλάδα και για τους σήμερα σκληρά εργαζόμενους και χαμηλά αμειβόμενους Έλληνες ότι είναι τεμπέληδες και χαραμοφάηδες.
- Όταν άρχισε να έρχεται η άμμος (έλλειψη χρήματος) από τη φλεγόμενη οικονομική σαχάρα υπενθυμίζοντάς μας ότι δε δημιουργήσαμε υποδομές να μας προφυλάξουν από αυτή, κανείς κυβερνητικός και μη εκπρόσωπος δεν πίστευε ότι η άμμος θα προκαλέσει τόση καταστροφή.
- Εντέλει η άμμος εξελίχθηκε σε αμμοθύελλα αντιλαϊκών – αντικοινωνικών μέτρων που πλήττουν υψηλά και χαμηλά κοινωνικά στρώματα ενώ τα μεσαία τα ωθούν στην εξαφάνιση.
- Το χειρότερο όμως είναι ότι η αμμοθύελλα έπληξε όλες τις μεσογειακές οικονομίες της Ε.Ε. καθότι ανέδειξε τα ελλείμματά τους, αλλά κυρίως ανέδειξε την απροθυμία της οικονομικής βάσης της Ε.Ε. ήτοι της Γερμανίας να υποστηρίξει δυναμικά το ρόλο της ως κατευθυντήρια δύναμη της ΟΝΕ.
- Γι’ αυτό και τώρα τραγουδάμε ΜΙΚΑ: I hate days like this!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου