Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

OLD STAR - «Whataya Want From Me? »Ευρώπη και με λιθοβολείς;(by Adam Lambert)

Η Ελλάδα για άλλη μια φορά παραπονιόταν στην Ευρώπη:
- Ευρώπη όλος ο κόσμος με λιθοβολεί, αναρωτιέμαι είναι άραγε για να γκρεμίσει το σάπιο κατεστημένο;
- Το σάπιο κατεστημένο θα πέσει από μόνο του Ελλάδα, ο λιθοβολισμός είναι για να στηρίξει τις βάσεις των πραγματικών θεμελίων σου!
- Δεν ξέρω μακάρι να είναι όπως τα λες, γιατί το σάπιο κατεστημένο έχει καλυφθεί μεταφέροντας μέρος του πλούτου του στο εξωτερικό. Κι όταν επιστρέψει, πάλι πλούσιο θα είναι! Σκέψου αυτοί είναι τα μεγάλα λαμόγια του παρελθόντος και του σήμερα. Αυτούς δυστυχώς δεν τους πιάνει τίποτα όμως πιστέψτε με, με τις επενδύσεις σε ακίνητα που κάνουν στο εξωτερικό (Παρίσι & Λονδίνο) κάνουν τους εκεί πλούσιους πλουσιότερους.
- Υπάρχει κι άλλο θέμα, ποιοι με λιθοβολούν; Δε δέχομαι να αισθάνομαι θύμα ή ακόμη ευεργετημένος από ομοειδείς. Εσύ τι λες;
- Πράγματι, αυτοί που καταφέρονται εναντίον σου Ελλάδα με πρόσχημα την παραοικονομία, όπως η Γερμανία έχουν αποδείξει ότι προκάλεσαν μεγάλες δωροδοκίες σε υψηλά ιστάμενα μέλη τόσο Ελληνικών κυβερνήσεων όσο και μεγάλων εταιριών.
- Άρα λοιπόν Ευρώπη πες μου: Whataya Want From Me?(Jason Nevins Remix by Adam Lambert) Να σωθώ ή να καταστραφώ;
- Πρώτα Ελλάδα θα καταστρέψεις τη σαπίλα σου και μετά θα αναδημιουργηθείς μέσα από τις στάχτες σου πιο δυνατή από ποτέ, και τότε καμία άλλη χώρα μέλος μου θα μπορεί να καταφερθεί εναντίον σου! Μη ξεχνάς καλοί και κακοί υπάρχουν παντού! Το θέμα είναι ποιοι αναδεικνύονται και κάνουν κουμάντο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου