Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

OLD STAR - Ridin' Solo (by Jason DeRulo)

2 Έλληνες (Α & Β) καθώς πίνουν καφέ βλέπουν στην τηλεόραση απέναντί τους τους Cameron & Sarkozi να συζητάνε για το ευρώ:
Α - Καλά τι λέει ο Άγγλος;
Β - Δήθεν και καλά χαίρεται που είναι εκτός ευροζώνης.
Α - Και τι νομίζει δηλαδή ότι τώρα που μας ανακάτεψαν το νόμισμα θα πάρουμε ξανά την Αγγλική λίρα για να αισθανθούμε ασφαλείς;
Β - Δήθεν και καλά νομίζει ότι είναι σταθερό νόμισμα.
Α - Μα αν δεν απατώμαι η Αγγλία έχει τα οικονομικά της χάλια, ανεργία & έλλειψη επιχειρηματικότητας. Σκέψου ότι οι Άγγλοι πάνε ή USA ή India. Αν περνούσαν καλά στον τόπο τους δε θα ξενιτευόταν.
Β - Δήθεν και καλά είναι αναπτυγμένη χώρα.
Α - Άσε που κι από δορυφόρος των USA στην Ευρώπη δεν έχει κάνει τη διαφορά! Μάλλον με τον τρόπο τους ενώνουν τους λαούς της Ευρώπης περισσότερο εναντίον τους!
Β - Σαφώς σκέψου όσο χάλια κι αν περνάς δε δέχεσαι να σου θίγει το νόμισμα ένας που περνά το ίδιο χάλια με σένα... ιδίως αν ξέρεις ότι υποθάλπει κερδοσκόπους στη χώρα του και προσπαθεί να σου χαλάσει την έστω και λίγη καλοζωία.
Α - Άλλωστε εμείς ως φαίνεται από την ηγεσία μας είμαστε καλύτεροι δορυφόροι των USA. Με ξεκάθαρη στάση υπέρ τους.
Β - Τον έχει φάει η μοναξιά τώρα που το παιχνίδι γίνεται από Γερμανία και Γαλλία!
Α - Το "Ridin' Solo" (by Jason DeRulo) έφαγε και προσπαθεί να το παίξει και ηγέτης μιας χώρας που έχασε την παρθενική της λάμψη.
Β - Η τάπα του Sarkozi μου άρεσε φίλε! Όσο για το ευρώ... αν εξαρτηθεί από την μεταβολή μας σε χώρα με προοπτικές... τότε φίλε είμαι σίγουρος ότι θα ανακάμψει!
Α - Γιατί ως γνωστόν "το μη χείρον, βέλτιστον"
Β - Ενώ το "Ridin' Solo" στην εποχή των States είναι μάλλον αναχρονιστικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου