Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

OLD STAR - Green light (by Roll Deep)

Κάποτε 5 βασιλείς - οι πλούσιοι του τότε κόσμου - συναντήθηκαν προκειμένου να δουν τι θα κάνουν για να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο τόσο των ίδιων όσο και των υπηκόων τους.
Σκέφτηκαν, σκέφτηκαν, σκέφτηκαν κι αποφάσισαν!
(1)Θα χωρίσουμε τον κόσμο σε κράτη και θα σκορπίσουμε σε αυτά τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας ως μικρούς βασιλείς, (2)θα δανείσουμε σε αυτά τα κράτη χρήμα και τεχνογνωσία, προκειμένου να αναπτυχθούν και να κάνουν υποδομές για να κάνουν και τη ζωή μας όποτε βρισκόμαστε σε αυτά εύκολη, κι (3) εμείς απλά για να καταφέρουμε να γίνει αυτός ο δανεισμός θα πρέπει να στήσουμε τραπεζικά ιδρύματα κολοσσούς και θα τα ορίσουμε ως οίκους αξιολόγησης προκειμένου να επιτηρούν τις επενδύσεις μας στα κράτη!
Υπάρχει ένα θέμα φίλε μεγάλε βασιλιά είπε κάποια στιγμή ο ένας εκ των 5!
Ποιος θα διαχειριστεί τα κεφάλαιά μας;
ΜΜΜΜ! Αυτό είναι ένα πρόβλημα απάντησε ένας τρίτος.
Το βρήκα! Τον διέκοψε ένας τέταρτος! Θα πούμε ότι στα κράτη το πολίτευμα θα είναι κατεξοχήν ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ δηλαδή τους διαχειριστές μας θα τους ψηφίζουν οι πολίτες αλλά... πρόσεξε θα φροντίσουμε να τους επιλέξουμε εμείς!
Καλό! επί ο διπλανός του και συνέχισε "είναι σαν να τους λέμε εσείς ψηφίζετε, αλλά εμείς αποφασίζουμε τους υποψηφίους, τους κάνουμε μάλιστα κι αντίπαλους οπότε όλα καλά και καθαρά!
Και το βασικότερο! Ο κόσμος ευχαριστημένος! Άλλωστε ψήφισε να τον κυβερνήσει έναν συμπολίτη του, όχι έναν ξένο!
Ναι αλλά σε πρώτη φάση δεν έχουμε κατάλληλα εκπαιδευμένους!
Σε πρώτη φάση, θα ανοίξουμε τη στρόφιγγα του χρήματος, θα πάρει μέχρι και κάποιος που δεν το δικαιούται, όλοι θα νιώσουν σημαντικοί & θα βελτιώσουν πολύ το βιωτικό τους επίπεδο!

Έτσι!!!!!Πέρασαν πολλά πολλά χρόνια! Έγινε η Ελλάδα, οι βαρκάρηδες έγιναν εφοπλιστές, οι χωματόδρομοι αυτοκινητόδρομοι, αγρότες απέκτησαν ferrari, η γνώση πέρασε από τους παπάδες στους άθεους ιδεολόγους πανεπιστημιακούς και τα κατώτερα κοινωνικά - στρώματα πίστεψαν στην αλλαγή της θέσης τους!

Τότε οι βασιλείς ξανασυναντήθηκαν, ο πρώτος εξ αυτών μίλησε και είπε!
"Καιρός να κλείσουμε τη στρόφιγγα του χρήματος και να περισυλλέξουμε τα κέρδη από τις επενδύσεις μας! Όποιο κράτος μας αρνηθεί αλλάζει μορφή! Όποιο έχει προοπτικές συμμόρφωσης και μεγάλων κερδών θα σωθεί από το ΔΝΤ (IMF)! Σε κάθε περίπτωση, οι αλλαγές που θέλαμε έγιναν, τα κράτη με πρωθυπουργούς κακούς διαχειριστές θα πονέσουν περισσότερο γιατί δε θα έχουν εξασφαλίσει όλες τις κατάλληλες υποδομές. Όμως δεν είμαστε κοινωφελή ιδρύματα! ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΊΜΑΣΤΕ & ΖΗΤΟΎΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ!"
ΝΑΙ! ΝΑΙ! Πράσινο φως Green light (by Roll Deep) σε αποδόσεις! Τραγούδησαν όλοι σύμφωνοι!

Μια νέα εποχή ξημέρωσε για όλους! Το 2010 είναι το εναρκτήριο έτος αυτής της εποχής!
Ήρθε ο καιρός που ικανοί τεχνοκράτες κι όχι αεριτζίδες θα αναλάβουν τα ηνία για ένα κράτος στο οποίο πλέον όλοι θα πρέπει να ζούνε καλά και δανειστές και δανειζόνενοι!
Κι αυτό πολλούς ξεβολεύει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου