Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

OLD STAR - Τώρα θα τα σπάσω όλα (by Γιάννη Πλούταρχο)

- Τι τραγουδάει ο Παπακωνσταντίνου για τη ΔΕΗ!

- Τώρα θα τα σπάσω όλα!!! Θα τα καταστρέψω όλα!!! (by Γιάννη Πλούταρχο)

Τώρα θα τα αλλάξω όλα!!!

- Γιατί το λες αυτό ρε φίλε;

- Δε βλέπεις το πακέτο που έρχεται! Άκου να μαθαίνεις! Χθες ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επαφών που είχαν το τελευταίο τριήμερο στην Αθήνα εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με στελέχη του ΔΕΣΜΗΕ, του ΔΕΣΦΑ, της ΡΑΕ, του Yπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αλλά και του Συνδέσμου των Ιδιωτών Ηλεκτροπαραγωγών και του νεοσύστατου Συνδέσμου των μεγάλων βιομηχανικών καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας (όχι όμως και της ΔΕΗ) προκειμένου να ελέγξουν τον βαθμό απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας, η επίτευξη της οποίας αποτελεί βασική συνιστώσα του μνημονίου.

- Μισό μισό λεπτό ρε φίλε! Και πως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο; Ολόκλήρη ΔΕΗ δεν είχε έναν άνθρωπο να στείλει;

- Έχει κι άλλο! Αποφάσισαν «σπάσιμο» της ΔΕΗ όχι μόνο σε επιμέρους εταιρίες με βάση τις δραστηριότητές της, αλλά και σε επιμέρους μονάδες που θα πωληθούν σε ιδιώτες ώστε να επιτευχθεί η περίφημη απελευθέρωση της αγοράς!

- Πλάκα κάνεις!

- Έχει κι άλλο! «Πουλήστε ΛΕΕΙ το 40% των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, αλλά και το 40% των υδροηλεκτρικών έργων και προχωρήστε άμεσα στον ιδιοκτησιακό διαχωρισμό των δικτύων μεταφοράς και διανομής ηλεκτρισμού. Κάθε άλλη λύση είναι απλώς τσιρότο».

- Αχ ναι ! γι’ αυτό αισθάνομαι ότι κάτι με τσίμπησε και με ξύνει!

- ΔΝΤ το λένε και για να μη παιδεύεσαι το τσιρότο δε φτάνει!

- Δηλαδή;

- Θέλει αλοιφή φαρμακευτική αντισταμινική!

- Made by DNT ( Ή IMF)!

- Τυχαίο;

- Δε νομίζω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου