Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

OLD STAR - I like it (by Enrique Iglesias feat. Pitbull)

2 Φίλοι τα λένε:
- Πες μου εσύ! Τι νομίζεις ότι θα υπερισχύσει του DNΤ;
- Πλάκα κάνεις φίλε που θες να ξέρω κανένας ποιο μεγάλος χρηματοπιστωτικός οργανισμός!
- Όχι! Φίλε! Βρέθηκε η λύση έστω και τυχαία!
- Ε!!! Πες μου ποια είναι, για να καταλάβω!
- Το DNA φίλε μου, το DNA μας!
- Καλά τι σχέση μπορεί να έχει το DNA με το DNT; Το "Τ" γίνεται "Α";
- Όχι ρε φίλε άκου! Πρόσφατα διάβασα ότι ζευγάρι μαύρων γέννησε κάτασπρο παιδί και μάλιστα ξανθό! Οι επιστήμονες στην Αγγλία σήκωσαν τα χέρια ψηλά! Το DNA των γονέων τροποποιήθηκε! Και μάλιστα από μόνο του! Σπάνιο μεν αλλά καθόλου ακατόρθωτο πλέον δε!
Τι σημαίνει αυτό;
- Τι σημαίνει ότι μπορεί κι ένα δικό μας παιδί να γεννηθεί μαυράκι! Και τι σχέση έχει με το DNT;
- Πριν τη κρίση όλοι μας έλεγαν ότι έχουμε τη διαφθορά στο DNA μας, ;ότι είμαστε ποτισμένοι με αυτήν κι ότι δε μπορούμε να την αποβάλλουμε! Τότε όμως μπορούσαμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε!
- Το 'πιασα! Αφού έφτασαν μαύροι να γεννήσουν ξανθό παιδί άρα κι εμείς μπορούμε να γεννήσουμε αδιάφθορα παιδιά! Σωστός;
- Ολόσωστος κι εδώ κολλάει το περιβάλλον στο οποίο θα τα γεννήσουμε! Όπως τα ζώα προσαρμόζουν το δέρμα τους και τις συνήθειές τους ανάλογα με το που γεννιούνται βουνό ή θάλασσα, πάγο ή έρημο, αν αυτά τα νομοσχέδια που γίνονται τώρα - ακόμα κι αν δεν είναι όλα τόσο δίκαια όπως η παράγραφος του ασφαλιστικού για τους χαμηλοσυνταξιούχους - δεν παύουν να είναι μία νέα αρχή για καθαρές και γρήγορες συναλλαγές με ένα δημόσιο τομέα αδιάφθορο και... συνοδοιπόρο του ιδιωτικού τομέα όχι καβαλάρη του!
- Φίλε μακάρι να πιάσουν τόπο οι θυσίες! Γιατί έτσι θα τραγουδάμε όλοι Baby! I like it! (by Enrique Iglesias feat. Pitbull)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου