Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

OLD STAR – Toi + Moi (by Gregoire)

3 ποδοσφαιριστές ένας Τούρκος (Τ), ένας Ιρανός (Ι) κι ένας Αβγανός (Α) συζητούσαν μεταξύ τους ενώ ένας Αμερικανός προπονητής της κλάσης του Μουρίνιο τους παρακολουθούσε:
Α – Εγώ παίζω την καλύτερη επίθεση, δεν το συζητώ, man to man! Σκοράρω νεκρούς και νικώ χαλαρά!
Ι – Λάθος κάνεις, ΕΓΩ κάνω καλύτερη επίθεση, το doping που παίρνω κάθε πρωί από πυρηνικά χημικά μου δίνει την έμπνευση και επανέρχομαι όλο και δριμύτερος κυνηγός, οπότε νικώ άνετα!
Τ – Παιδιά έχετε πλάκα, ΕΓΩ δε συγκρίνομαι και το ξέρετε! Καταρχάς, μόνο εγώ έχω την πιο σταθερή επιθετική εξωτερική πολιτική! Εδώ, ούτε με τους επιθετικούς του Ισ(B)ρα(Z)ήλ σταματάω! Απλά παίζω ως εξής: Όσο πιο πολύ με προκαλούν, τόσο πιο δυναμικά ανταποδίδω, μέχρι που εξαντλούνται και τα παρατάνε, οπότε η νίκη έρχεται από μόνη της!

Τόση ώρα ο Α(Mourin)ican Financial coach άκουγε, αλλά στο τέλος δεν άντεξε κι απάντησε:
C - Κι όμως στο Οικονομικό Μουντιάλ θα χάσετε και οι 3! Και να σας πω γιατί; Γιατί το μυστικό δεν είναι στην επίθεση! Στην άμυνα είναι! Και ο πιο θωρακισμένος είναι ο Ιs(B)ra(Z)el-ινός! Οπότε κρατήστε τις επιθετικές οικονομικές θεωρίες περί νίκης σας στο Οικονομικό Μουντιάλ, μέχρι να τις δείτε να ισοπεδώνονται από τις οικονομικές επιθέσεις του Ιs(B)ra(Z)el που τόσα χρόνια επενδύει στην άμυνα ενώ απλά εξοπλίζει την επίθεσή του!
Κι αποχώρησε από το τραπέζι για να πληρώσει το ποτό του, ο Αβγανός επιθετικός ξαφνικά φοβήθηκε, ο Τούρκος αγέρωχος γύρισε και είπε στον Ιρανό:
Τ – Ότι και να πει ο coach, μόνο coach είναι, εμείς οι παίκτες κάνουμε παιχνίδι! Έπειτα αν συνεργαστούμε Toi + Moi (by Gregoire) θα τους τσακίσουμε τους Ιs(B)ra(Z)el –lians! Τι λες;
Ι – Μπροστά εσύ κι εγώ μαζί σου!
Τότε ο Α(Mourin)ican Financial coach χαμογέλασε και μονολόγησε:
Δε ξέρετε τι σας περιμένει!! … Άκου Toi + Moi (by Gregoire), κάτι τέτοιο δεν ισχύει στο Οικονομικό ποδόσφαιρο! Χα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου