Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

OLD STAR - Only Girl in the world (by Rihanna)

-Η πράσινη ανάπτυξη μας ενώνει! Εξήγγειλε ο Γιώργος Παπανδρέου με ακροατή τον Ερντογάν!

Τελικά τι μας χωρίζει? Αναρωτιέμαι μπαμπά!

-Α! Είναι απλό παιδί μου! Εμείς είμαστε φτωχοί με πλούσιο υπέδαφος και οι Τούρκοι πλούσιοι με φτωχό υπέδαφος! Κατά τα άλλα έχουμε τους ίδιους σπόνσορες και τα ποσοστά μας επί του τελικού προϊόντος που θα παραχθεί σε κοινά κατά τα άλλα ύδατα είναι ήδη αποφασισμένα αλλά που να τα πεις!

Ο φτωχός ο Έλληνας θα μιλήσει για ξεπούλημα της χώρας! Ο πλούσιος ο Τούρκος θα μιλήσει για αγάπες και φιλίες και λατρείες και μεγάλη ικανοποίηση προς τα δυτικά του, βλέπεις από δω και πέρα μόνο στα ανατολικά του θα προκύπτουν προβλήματα! Όμως κακά τα ψέματα είναι πιο εύπεπτη η αλήθεια από τον πλούσιο παρά από τον φτωχό, που νιώθει ότι μοιράζεται και μέρος του εθνικού του πλούτου που κατά τα άλλα ούτε που τον είδε ούτε που τον εκμεταλλεύτηκε!

- Όντως πατέρα! Αν δεν είχαμε τους Τούρκους ούτε που θα μας ένοιαζε ποιος θα εκμεταλλευόταν ότι έχουμε στα παραμεθόρια μέρη μας!

- Βλέπεις γι’ αυτό τώρα τραγουδάμε ότι η Ελλάδα θυμίζει σαν να είναι το “Only Girl in the world” (by Rihanna) που τη θέλουν όλοι τα males γύρω της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου