Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

OLD STAR - Like a G6 (by Far*East Movement feat.Cataracs & Dev)

- Πατέρα! Τι αποφάσισαν λέει οι G20?

- Ανακωχή στον πόλεμο των νομισμάτων!

- Αυτό σημαίνει ότι λήγει ο πόλεμος!

- Αυτό παιδί μου σημαίνει αναδιοργάνωση των δυνάμεων! Νέες στρατηγικές επί χάρτου! Case studies με υπολογισμό κερδών – ζημιών ανάλογα με τις πολιτικές που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα πόλεμο νομισματικό!

- Μα πατέρα είναι σα να μου λες ότι τώρα αρχίζει ο πόλεμος κι απλά είναι περίοδος προετοιμασίας!

- Εάν θέλεις ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο! Έτσι λέει το ρητό! Άρα λοιπόν ένα κράτος όπως η USA ή μία συμμαχία κρατών όπως η EU αν θέλουν να ξεπεράσουν το σκόπελο του στασιμοπληθωρισμού πρέπει μάλλον να βάλουν στα χαρακώματα τους οικονομολόγους τους να μελετήσουν προσεκτικά για να αποφασίσουν τελικά να ακολουθήσου τη στρατηγική με το λιγότερο κόστος κυρίως στον τομέα της ανεργίας όπου δεινοπαθούν!

- Δηλαδή απ’ ότι καταλαβαίνω πατερούλη όχι μόνο οι G20 αλλά όλος ο πλανήτης τραγουδά για την ώρα “Like a G6” (by Far*East Movement feat.Cataracs & Dev) κι εύχεται οι πρώτοι, πρώτοι G6 πλούσιοι που διαθέτουν τεχνογνωσία να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί λύση που να μας καλύπτει όλους!

- Δύσκολο παιδί μου! Δύσκολο! Γιατί ή θα είμαστε με τους νικητές ή με τους χαμένους και για την ώρα εξαιτίας των παρελθόντων μας λαθών που ήρθαν στην επιφάνεια είμαστε με τους χαμένους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου