Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

NEW ENTRY!!! What the hell? (by Avril Lavigne)

-Μπαμπά γιατί σταμάτησε τις συνεντεύξεις η τρόϊκα?
-Γιατί δε μας άρεσαν οι απαντήσεις της στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μας παιδί μου?
-Μα δεν είμαστε δημοκρατικό κράτος μπαμπά?
-Ναι παιδί μου!
-Ε! Τότε ?
-Μ!!! Κοίτα είμαστε δημοκρατικό κράτος για τους ημετέρους μας, για τους τροϊκανούς που ξεσκεπάζουν ότι κακό έχουμε είμαστε λιγάκι απολυταρχικό καθεστώς!
-Μα ψέματα μας λένε μπαμπά?
-Όχι παιδί μου αλλά λένε τις αλήθειες με άσχημο τρόπο!
-Άρα ο τρόπος μετράει! Όχι το γεγονός ότι μας λένε αλήθειες!
-Όλα μετράνε παιδί μου, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μας αρέσουν οι απόψεις τους, γιατί ακόμη κι αν τις εφαρμόσουμε τελικά θα είναι γιατί ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΗΛΘΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ, όχι γιατί αυτοί μας το λένε τώρα …ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
-Εμείς φταίμε δηλαδή…και όσο κι αν δε μας αρέσει … πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό… ακόμη κι αν και αυτό που θα κάνουμε δε μας αρέσει… αλλά βλέπεις …όσο δεν κάνουμε τίποτα από τα προτεινόμενα που μας θέτουν βυθιζόμαστε σε στασιμοπληθωρισμό και ΥΦΕΣΗ … μέχρι τελικά με το πιστόλι στην τσέπη να κάνουμε ότι χρειάζεται για να δούμε τον ήλιο της οικονομίας μας να ανατέλλει ξανά.
-Άρα λοιπόν μπαμπά ακόμα εθελοτυφλούμε?
-Ακριβώς! Γι’ αυτό και δοκιμάζουμε το χειρότερο οικονομικό μίγμα όλων των εποχών! Ενώ στη γειτονιά μας αραβικές χώρες ή χώρες με αραβικά στοιχεία εκδημοκρατίζονται εμείς … γινόμαστε ολοένα και πιο απολυταρχικοί γιατί οι δικές μας αλήθειες που ξεσκεπάστηκαν δε μας αρέσουν … όχι μόνο να τις ακούμε αλλά και να κάνουμε κάτι γι΄αυτές!
-Έτσι λοιπόν περιμένουμε να φύγει η παλιά φουρνιά των υπαλλήλων του δημοσίου που κακοποίησε κι εξακολουθεί όσο περνάει από το χέρι τους να κακοποιεί το σύστημα, ώστε η νέα γενιά να αφεθεί να δημιουργήσει νέες ταχύτερες κι αποτελεσματικότερες βάσεις δεδομένων, όπως άλλωστε προσδοκά και ο Πρωθυπουργός που σίγουρα κάτι τέτοιο οραματίζεται!
-“What the hell?”(by Avril Lavigne) Daddy! Πότε θα τελειώσει επιτέλους αυτό το μαρτύριό μας?
-Soon παιδί μου! Soon!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου