Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

NEW ENTRY!!! Blind Faith (by Chase And Status feat. Liam Bailey)

2 Σαλινικείς τα λένε:
Χ- Καλά γίνεται να γιουχάρουν Γερμανοί το Γιώργο στο Βερολίνο?
Ζ-Αφού δεν το κάνουμε εμείς, είπανε να το κάνουνε αυτοί!
Χ-Καλά εμείς δεν το κα΄νουμε γιατί από όπου κι αν μας πιάσεις το σύστημά μας είναι ξεχαρβαλωμένο! Χάλια ....πως το λένε!
Ζ-Το δικό τους έιναι καλό όμως κι επειδή φοβούνται ότι καθώς εμείς δεχόμαστε παθητικά όλες τις αλλαγές στα εργασιακά δε θα αργήσουν οι αλλαγές να τους χτυπήσουν τη πόρτα ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ το Γιώργο που τις φέρνει!
Χ-Ή μήπως? Ή μήπως? Δε θέλουνε να μας δουν να αναπτυσσόσμαστε κάποια στιγμή κι εμείς ...οι μικροί της ιστορίας ... δεδομένου ότι ήρθε πλέον η στιγμή της αναδιοργάνωσης του κράτους μας προς το καλύτερο?
Ζ-ΛΕΣ?
Χ-ΛΕΩ!
Ζ-Πιστεύεις ότι η Μέρκελ θα βοηθήσει την προσπάθειά μας?
Χ-Έχει κι άλλες επιλογές? Άλλως... η γρίπη του χρέους μας θα μεταλλαχθεί και σταδιακά θα μειώσει το πλεόνασμα και των ισχυρών Γερμανών!
Ζ-Τότε γιατί τον προβληματίζει συνέχεια τον Γιώργο?
Χ-Μέχρι να εφαρμοστούν οι αλλαγές διαρθρωτικές, μισθολόγιο κλπ, μέχρι ξαναπέσει το ευρώ ώστε να αγοράσουν και οι υπόλοιποι που θέλουν στη τιμή που επιθυμούν, μέχρι να γίνει επιτέλους ο δημόσιος υπάλληλος ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ και να μετακινείται ανα 5 έτη από το πόστο του (όπως το στρατό) ώστε να σταματάει το ξύσιμο και να φαίνεται η αποδοτικότητα ενός ικανού! Μέχρι...μέχρι μέχρι!
Ζ- Μέχρι τότε να τραγουδάμε "Blind Faith" (by Chase And Status feat. Liam Bailey) προς το Γιώργο Papandreou μήπως και δούμε να γίνονται πράξη οι αλλαγές και να τονωθεί ο δείκτης της επιχειρηματικότητας στη χώρα μήπως και βγούμε από την ύφεση?
X-standard!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου