Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

No. 4 - Round & round (by Selena Gomez & The Scene)

- daddy, daddy?
- Τι παιδί μου;
- Τι γίνεται στη Βασιλεία; Βασιλικός Πόλεμος;
- Ε! Ναι παιδί μου! Άκου να μαθαίνεις! Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δίνουν Μάχη μεταξύ τους οι αμερικανικές και γερμανικές ρυθμιστικές Αρχές ως προς το χρόνο που θα έχουν οι τράπεζες για να προσαρμοστούν στους νέους κανονισμούς που προωθούνται αναφορικά με την κεφαλαιακή τους επάρκειας.
- Δηλαδή daddy?
- στην Ελβετία πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του κύριου Σώματος της Επιτροπής της Βασιλείας για την Εποπτεία του Τραπεζικού Συστήματος αυτό το Σαββατοκύριακο και κοντραρίστηκε η αμερικανική απαίτηση ο χρόνος προσαρμογής να είναι πέντε έτη με τη γερμανική που θέλει «10 έτη».
- Εμείς daddy υποθέτω ότι είμαστε υπέρ της Γερμανίας έτσι δεν είναι;
- Οι Γερμανοί λένε ότι οι πιο αυστηροί κανονισμοί θα πλήξουν τις τράπεζες αλλά και τη χορήγηση δανείων, την ώρα που η παγκόσμια ανάκαμψη εκτροχιάζεται!
- Κι έτσι δεν είναι daddy?
- Κάπως έτσι είναι πράγματι! Σε κάθε περίπτωση, όλα τα μέλη της Επιτροπής της Βασιλείας φαίνεται να συμφώνησαν επί της Αρχής ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας Tier 1 των τραπεζών να αυξηθεί στο 6%, όπου θα προστίθενται άλλες τρεις ποσοστιαίες μονάδες εν καιρώ ύφεσης και κρίσεων.
- Έκτακτα! Γι' αυτό όλες οι τράπεζες κινούνται προς Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ή Συγχωνεύσεις!
- Μάλλον παιδί μου! Έτσι φαίνεται!
- και που θα βρεθούν τα επιπλέον χρήματα αυτά daddy, τώρα που η αγορά έχει στεγνώσει από ρευστό;
- Έρχονται πίσω στην Ευρώπη κεφάλαια από Αμερική ή και από Σαουδική Αραβία, Κίνα και Ιαπωνία! Ποιος ξέρει!
- Γι' αυτό τα κεφάλαια τραγουδούν daddy "Round & round" (by Selena Gomez & The Scene)
- Σαφώς κι όπου πάνε δημιουργούν σταδιακά πλούτο ενώ από όπου φεύγουν αφήνουν πίσω τους συντρίμμια! Αυτά να φανταστείς ζούμε τώρα μέχρι να αρχίσουν να ξαναέρχονται μέχρι να εφαρμόσουμε πιστά το μνημόνιο παιδί μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου