Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

New No. 1 - Φίλα με (by VEGAS)

Κι έπειτα ήρθε η Άνοιξη! Χωρίς το Σαμαρά πρωθυπουργό! Εξαιρετικό!
Είμαστε όμως δανειολήπτες και πρέπει να μην αθετήσουμε τις υποσχέσεις μας, ότι δηλαδή ένα δάνειο πρέπει να εξοφλείται!
Βέβαια με το μπάχαλο της πολιτικής μας ζωής δε μπορούμε να προβούμε σε haircut και των ομολόγων του official - public sector involvement! Αλλά τι να πεις?
Από την υποταγή των ΝΔ & ΠΑΣΟΚ που τα έφαγαν, μέχρι την απόλυτη άρνηση υποταγής του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει χάσμα!
Χάσμα γενεών, ανθρώπων, ιδεολογιών και κυρίως βάθους τσέπης (στο κλέψιμο... διότι κε. Σόιμπλε άν δεν τα δίνατε στον κο. Τσοχατζόπουλο δεν θα τα έπαιρνε)!
Σαφώς και ότι ακραίο είναι κακό... αλλά δεν τιμωρήθηκε κανείς γι' αυτούς που ήρθαν στην άσχημη κατάσταση ώστε να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή!
Από την άλλη, με τέτοια διάλυση κανείς δε μπορεί άμεσα να είναι σίγουρος από το επόμενο αποτέλεσμα των εκλογών ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!!!!!!!!!!
Αυτό οδηγεί σε στασιμότητα για να μη πούμε στασιμοπληθωρισμό αλλά μήπως τελικά το θέμα του πληθωριμού μπορεί να μας οδηγήσει σε ανάταση?
Τι δηλαδή θα έπειθε ότι το πολιτικό σύστημα θα μπορούσε να γίνει και πάλι αξιόπιστο? Για τον πολύ κόσμο φυσικά?
ΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ!
Γιατί γυρίσαμε στα εισοδήματα που είχαμε προ ευρώ, αλλά οι τιμές στην ενέργεια είναι πολλαπλάσιες αυτών που ήτανε τότε!
Και πως ο νέος θα αναπτύξει τα επιχειρηματικά του σχέδια με τέτοιο κόστος πετρελαίου?
ΠΟΤΕ!
Αν δεν μπούνε οι υπογραφές για εκμετάλλευση πλουτοπαραγωγικών πηγών μας και βρεθεί η χώρα στα χέρια αριστερών τότε κάποιοι δε θα έχουν λόγω να εξακολουθούν να μας κρατούν στην Ελλάδα! Νέα κράτη? Ενσωμάτωση σε διπλανά κράτη? Ή τέλος πάντων κάτι που θα διευκολύνει την υπογραφή τέτοιου είδους συμφωνιών που τόσα χρόνια οι πολιτικοί μας δεν κάνανε!
Σε κάθε περίπτωση, ας μας δώσουν κάτι για να είμαστε μαζί τους κι ας τους δώσουμε πολιτική σταθερότητα μετά το θέμα της Βόρειας Μακεδονίας και ότι άλλου προκύψει για να προχωρήσουμε μπροστά!
Τραγουδώντας το "Φίλα με (by VEGAS)"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου