Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

New No. 1 - Domino (by Jessie J.)

-Και ποιοι είναι αυτοί οι Ευρωπαίοι που δεν εμπιστεύονται καθόλου τους Έλληνες?
-Και ποιοι είναι αυτοί οι Ευρωπαίοι που όσο δίκιο έχουν να ζητούν εφαρμογή ΤΟ ΧΑΝΟΥΝ γιατί ρίχνουν λάδι στον απλό τον Έλληνα ενώ τόσα χρόνια δίνανε τροφή στον λεκέ ... τον Έλληνα πολιτικό και τον αφήνανε ανεξέλεγκτο!
-Και ποιοι είναι αυτοί οι Ευρωπαίοι που πιστεύουν ότι ο Βορράς είναι τόσο ανώτερος του Νότου, την ώρα που ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΟΤΕ Ή ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ και του δημιούργησαν χρέος!
-Και ποιος είναι αυτός ο Σόϊμπλε?
-Και τι οφείλουμε να πληρώνουμε όλοι εμείς οι Έλληνες τις κακές επιλογές των Γερμανών? Αυτοί τόσα χρόνια δεν είχαν καταλάβει με τι λαμόγια είχαν να κάνουν? Μήπως μέχρι τώρα τους εξυπηρετούσαν και γι΄αυτό ούτε γάτα ούτε ζημιά?
-Και ποιοι είναι αυτοί να μιλάνε για ηθική όταν τόσα χρόνια μοίρασαν πάρα πολύ χρήμα σε ανήθικους?
-Και ποιοι είναι αυτοί που λένε ότι δε δουλεύουμε?
-Δείτε καλύτερα! Αν δε δουλεύαμε θα είχαμε επαναστατήσει! Επειδή όμως δουλεύουμε, θέλουμε μια πιο ομαλή εσωτερική υποτίμηση!
-Και ποιοι είναι αυτοί που μας βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο?
-Μήπως το πιστόλι το σχεδίασε Έλληνας? Σφαίρες πάντως έχουμε πολλές σε αποθέματα ως πελάτες τους!
-Και ποιοι είναι αυτοί που δε μας εμπιστεύονται?
-Διότι ειδικά τώρα μετά την αποκάλυψη του πολιτικού μας συστήματος, τώρα είναι που πρέπει να δέιξουν εμπιστοσύνη! Μέχρι τώρα πήγαιναν στα χαμένα με χαμένους!
-Όλα κι όλα ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!Διότι τα χάλια μας τα ξέρουμε γι' αυτό και δεν επαναστατούμε αλλά μέχρι εκεί!
-Αν θέλετε να εξευτελίσετε κάποιους ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΙΣΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ HAIRCUT!
-Εμείς οι υπόλοιποι δε φταίμε γι' αυτά! ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ "Domino" (by Jessie J.) κι έρχεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου