Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

New No. 1 - Τα λέμε (by Ελεονώρα Ζουγανέλη)

-Ακούω από κάτι τελειωμένους εργασιακά soon to be retired την άποψη "καλύτερα στη δραχμή" κι ενίσταμαι!



-Λογικό είναι αυτή η γενιά του ΠΑΜΦΑΓΟΥ Πολυτεχνείου μας γύρισε χρόνια πίσω!



-Δε φτάνει που κάνανε συνδικαλισμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των λίγων! Δε φτάνει που δεν πλήρωσαν φόρους! Δε φτάνει που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό! Δε φτάνει που στοιχημάτισαν υπέρ της χρεοκοπίας της Ελλάδας! Δε φτάνει που ενώ έφαγαν από το ΠΑΣΟΚ μόλις σταμάτισε η μεγάλη ροή του χρήματος, ξαφνικά "φταίει ο Γιώργος" κι όχι αυτοί που τα φάγανε σε μεγαλύτερο βαθμό από τον Γιώργο! Δε φτάνει που το δικό τους βαρέλι δεν είχε πάτο γιατί τίποτα δεν επανεπενδύσανε στη χώρα! Δε φτάνει που δεν αντιλαμβάνονται ότι φταίνε!



-Ακόμα και τώρα! Τώρα που οι ξένοι μας εμπιστεύονται για άλλη μια φορά τα χρήματά τους τολμούν να πούνε την εξευτελιστική έκφραση για κάθε Έλληνα "καλύτερα στη δραχμή"!



-Ντροπή τους! Τους γύφτους! Αυτούς που έμαθαν μόνο να παίρνουν! Αυτούς που πίσω από την ομπρέλλα του δημοσίου είναι κάποιοι ... και μόλις έρχεται η σύνταξη ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ θέλουν να κρυφτούν ... από εμάς τους 35άρηδες που δε θέλουμε να τους μοιάσουμε! Και τους παραξενεύει που δε θέλουμε να τους μοιάσουμε!



-Ντροπή σας κακοδιαχειριστές! Κακότροποι! Αναξιόπιστοι Έλληνες που στο όνομα της καλοπέρασής σας θέλατε μόνο να μετακυλήσετε το πρόβλημα του χρέους!



-Hello!!!! Έσκασε η φούσκα του χρέους και την πληρώνουμε εμείς! Και δεν αντιδρούμε! Γιατί να αντιδράσουμε? Για να την πληρώσουν τα παιδιά μας? Ντροπή σας 50άρηδες της μιζέριας της κακοδιαχείρισης ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!



-Και θέλανε να τους μοιάσουμε εμείς οι νεότεροι και να αντιταχθούμε στις μεγάλες αλλαγές που τους ξεβόλεψαν!



-Bullshit!



-We don't buy! We are fed up of the lies ... of wellpaid stupidity!



-We ask only things to be once and for all wellorganised! We shall do our duty! We will cooperate in order to change for the better!



-We'll do our job!



-Help us help you!



-Therefore we sing "Τα λέμε" (by Ελεονώρα Ζουγανέλη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου