Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

New No. 1 -

2 Έλληνες ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ:

-Εφαρμόζεται φίλε το ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ?

-ΟΧΙ!

-Μα ψηφίστηκε... έτσι δεν είναι?

-Από Μάρτιο τώρα λένε!

-Και εντός Δημοσίου Τομέα πως είναι η κατάσταση εσύ που το ζεις?

-Ακριβώς όπως τα λέει ο ΟΟΣΑ!

-Και τι προτείνεις?

-Είναι πολύ απλό! Γερμανικό management σε Δήμους Περιφέρειες Υπουργεία! Γερμανικό knowhow! Μήπως και σταματήσουν οι αδικίες! Τι να σου πω! Είμαι από τους αισιόδοξους διότι τυγχάνει να γνωρίζω ότι έχουν προσληφθεί πολλοί υπάλληλοι με ΑΣΕΠ που έχουν άλλη νοοτροπία αλλά.... μάντεψε... δε τους αφήνει το υπάρχον σύστημα να τρέξουν τα πράγματα! Δε μπορεί να έχουμε γεμίσει ανθρώπους μεγάλους σε ηλικία που δε ξέρουν τι σημαίνει πληκτρολόγιο... που το μόνο που κάνουν είναι να λένε στους νεότερους "σας λυπόμαστε"... που λένε στους νεότερους αυτή είναι η νομοθεσία και την ίδια στιγμή να μη την εφαρμόζουν. Έλεος! Πια! Όσο για το πολιτικό κόστος δε το συζητώ... μη τους θίξει... μη τους θίξει το ΠΑΣΟΚ κατάφερε με το περιβόητο και μη εφαρμοσμένο μέτρο της εφεδρείας να ξεφτιλιστεί απέναντί τους! Ενώ η υπομονή των νεοτέρων που θέλουν να κάνουν το σύστημα να δουλέψει και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ έχει εξαντληθεί!

-Γι' αυτό 15% στις δημοσκοπήσεις!

-Εννοείται! Αυτοί που τους έβαλαν δεν τολμούν να τους πειράξουν και την πληρώνουν οι νέοι μη επιδοματούχοι και οι συνταξιούχοι! Πως να μη ξεσηκωθείς απέναντι στο ΠΑΣΟΚ! Αλήθειες λέει ο Χρυσοχοϊδης! Αλλά τι το θες! Ακόμα οι πλούσιοι με λογαριασμούς στην ΕΛΒΕΤΙΑ δε θίγονται κι έχουν το θράσος να μιλάνε για νέα μέτρα??????????????????

-Όταν στους πολιτικούς αρχίσουν να συμβαίνουν άσχημα ... θα είναι αργά!

-Και δε θα ξέρουν από που τους βρήκε!

-Για την πείνα και τις αυτοκτονίες όμως κανείς δε μιλά!

-Τους έφερες τους ξένους στην Ελλάδα άντε τάισέ τους!

-Και σκέψου μιλάμε εμείς που στηρίζουμε τις αλλαγές όσο επίπονες κι αν είναι!

-Η οργή είναι μεγάλη κι ευτυχώς έχουμε πρωθυπουργό έναν άνθρωπο εκτός πολιτικής!

-Για την Ευρώπη πως τα βλέπεις τα πράγματα?

-Χωρίς την Αγγλία ... μόνο αισιόδοξα!

-Να απομονωθούν για να μάθουν! Κι εύχομαι κι ελπίζω να στρώσουν κι εμάς! Μόνο στη Γερμανία ποντάρω πως κάποια στιγμή επιτέλους θα εξορθολογιστεί το σύστημα με δημοσιονομική πειθαρχία!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου