Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

NEW No. 1 - Utopia (by Within Temptation)

-Στα δύσκολα καλό είναι να έχεις ένα καταφύγιο!
-Ψυχής?
-Πρωτίστως κι έπειτα χρήματος …βλέπεις όταν παίζεις το τελευταίο σου χαρτί πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να χάσεις!
-Αναφέρεσαι βέβαια στη Στάση Πληρωμών!
-Αναφέρομαι φίλε μου στο πόσο κακό κάνει η άγνοια των οικονομικών όρων, όταν αυτοί συζητούνται χωρίς ανάλυση!
-Αναφέρεσαι στην Selective default!
-Το θέμα είναι απλό … αλλά ο πανικός των μη εχόντων γνώση ή ακόμη και των ημιμαθών είναι κακός σύμβουλος!
-Δηλαδή?
-Για παράδειγμα… θα έχουμε αναδιάρθρωση? Όχι δεν είναι καλή λένε η λέξη αναδιάρθρωση! Θα έχουμε χρεοκοπία? Όχι δεν είναι καλή η λέξη χρεοκοπία και …τα επίθετά της όπως selective! Φοβόμαστε τα CDS? Όχι δεν είναι πολλά για να τα φοβόμαστε! Φοβόμαστε υποβάθμιση από τους οίκους αξιολόγησης? Ναι φοβόμαστε (αν και στο παρελθόν τα ΑΑΑ δημιούργησαν πρόβλημα)!
-Οh!!! Καλή μου φίλη τα έχασα! Μήπως να φοβηθούμε τη Μέρκελ?
-Γιατί στο χέρι της είναι? Και τέλος πάντων εμείς κάνουμε κάτι γι’ αυτό?
-Τα χρέη του δημοσίου προσπαθούν να τιθασευτούν με ρυθμούς χελώνας αλλά τουλάχιστο ξεκίνησε η προσπάθεια… αν και …there’s plenty to be done! Η στασιμότητα είναι πασιφανής! Η ανεργία εκτοξεύεται και οι αντιδράσεις έρχονται το Σεπτέμβριο …. αντιδράσεις ενός πλήθους που δε δέχεται οριζόντιες περικοπές όταν δίνονται ακόμη σε γραμματείς του ΟΠΑΠ 3500€ per month!
-Τελικά το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποφασίσει θα διαφυλάξει τα νέα του παιδιά που δουλεύουν στο δημόσιο για μια χούφτα ευρώ ή τα μεγάλα του παιδιά που είναι λίγο πριν τη σύνταξη κι εξακολουθούν το φαγοπότι με χρυσά κουτάλια?
-Φαίνεται ότι στηρίζει τα μεγάλα παιδιά! Μήπως λοιπόν χάνει στα σημεία από τη ΝΔ η οποία κεφαλαιοποιεί αυτούς που χάνουν την πίστη τους στην αλλαγή?
-Γι’ αυτό είναι θέμα καταφύγιου ψυχής! ΛΙΓΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΡΕ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ! Εξάλλου κι ο τελευταίος πολίτης δε θέλει να χάσουν οι τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται αλλά ούτε και οι Γερμανοί που μας δάνεισαν!
Γιατί πολύ απλά ο τελευταίος Έλληνας πολίτης δε φταίει!
-Ευτυχώς που υπάρχουν και οι BANKERS & THINKERS of EURO!
-Μόνο από αυτούς περιμένουμε κάτι ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!
-Βέβαια θα τσαντιστούν με τους πολιτικούς που στηρίζουν οικονομικά και οι οποίοι εν τέλει έχουν ραγίσει το γυαλί!
-Έπειτα τι τον νοιάζει το μέσο πολίτη το ελληνικό χρέος? Ούτε διαχειριστής του είναι … ούτε δημιουργός του!
-Μόνο η ανεργία τον νοιάζει και το χαμηλό βιοτικό του επίπεδο επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι το μέσο βιοτικό επίπεδο έγινε πολύ υψηλό!
-Αστείο?
-Χαλαρά! Μόνο που η υπομονή έχει και τα όρια της! Και είναι γελοίο να κορυφώνεται ο καυγάς στη Βουλή μετά από τόσο φαγοπότι … για ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο που ένας Μητσοτάκης επέστρεψε! Και το σωστό το παρουσιάζουμε ως λάθος λες κι άλλες οικογένειες Κρητικών της ΝΔ δε μπορούν να επιστρέψουν τα δικά του?
-Έλεος δηλαδή!
- Γι’ αυτό τραγουδάμε «Utopia» by Within Temptation κι ελπίζουμε σε μια συνολική λύση στο Ελληνικό Χρέος αλλιώς ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ κι όποιος αντέξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου