Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

New No. 1 - Dirty Money (by Diddy)

-Daddy daddy! Τελικά ποιος είναι κερδοσκόπος ο Τσίπρας ή ο Παπανδρέου?
-Γιατί ρωτάς παιδί μου?
-Να! Daddy! Από τη μία σκέφτομαι ότι ο Παπανδρέου λίγο πριν τη στάση πληρωμών κι ενώ είχαμε ήδη χρεοκοπήσει ήρθε σε συνομιλίες με τον Στρος Καν για να σχεδιάσει από κοινού με το ΔΝΤ τα πακέτα μέτρων που μας καίνε οικονομικά!
Από την άλλη σκέφτομαι ότι εάν ακούσουμε τον Τσίπρα θα είναι σαν να συνεχίσουμε να θέλουμε την Ελλάδα που έχουμε και δε μας αρέσει άσε που με αυτά που λέει αν τα εφαρμόζαμε θα είχαμε καταλήξει σε στάση πληρωμών!
Άρα λοιπόν ποιος είναι κερδοσκόπος έναντι της Ελλάδας?
-Αχ! Παιδί μου καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου! Μα! Άκου! Αν δε μπορούμε να κατασταλάξουμε για το ποιος είναι ο ηθικότερος … τουλάχιστο μπορούμε να πούμε ποιος είναι λιγότερο ανήθικος ως προς τα συμφέροντα της χώρας… οκ?
-Μα! Daddy!
-Μόνος σου είπες ότι …βάσει Τσίπρα θα συνεχίσουμε να έχουμε μια Ελλάδα που δε μας αρέσει και με πιθανότητα στάσης πληρωμών … ΝΑΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΟΣ! Από την άλλη μας ζητείται πλέον ολοένα και πιο χρηστή διαχείριση με άνοιγμα της οικονομίας για να μπορούν να ξανά-πιστέψουν σε μας οι δανειστές μας δηλαδή το ΔΝΤ! ΝΑΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ!
-Ναι αλλά ήταν προσχεδιασμένο κάτω από το τραπέζι daddy!
-Παιδί μου σκέψου πριν την επέμβαση στην καρδιά ενός ασθενή οι γιατροί συσκέπτονται για να αποφασίσουν το πώς και το γιατί! Η σύσκεψη γίνεται μπροστά στα μάτια των συγγενών του ασθενή?
-Όχι!
-Άρα λοιπόν αν υποθέσουμε ότι η Οικονομία του μεγάλου συγγενή μας δηλαδή του Κράτους είναι βαριά ασθενής και πρόκειται να γίνει επέμβαση από τους μεγάλους γιατρούς του ΔΝΤ! Θα μαθαίναμε ποτέ τα ακριβή συμπεράσματα της σύσκεψής τους πριν την επέμβαση?
-Όχι! Άλλωστε κι αν μαθαίναμε κάτι πιο πολύ πανικό θα δημιουργούσε!
-Έ! Τότε γιατί κατηγορείς τον Γιώργο Παπανδρέού για ανειλικρίνεια? Ας μη ξεχνάμε ότι αυτός κάλεσε τους μεγάλους γιατρούς της οικονομίας (IMF) για να τη σώσει! Σκέψου ότι ο Καραμανλής την είχε για νεκρή και … με τις εκλογές ήθελε μάλλον να την αφήσει να πεθάνει!
-Καημένη Ελληνική Οικονομία! Τελικά συντάσσομαι με τις αλλαγές που προωθεί ο πρωθυπουργός daddy!
-Πάντως καλά θα πάνε τα πράγματα αν βρεθεί το Dirty Money (by Diddy)!
-Σαφώς γιατί όλοι γι’ αυτό τραγουδούν αν και τελικά ούτε τους τόκους του δεν φορολογούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου