Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

New No. 1 - Dance Again (by Jennife Lopez feat Pitbull)


Το δίλημμα των εκλογών! Ποιος θα νικήσει?
Τίνος τα συμφέροντα θα εξυπηρετήσει?
Τι ηλικιακές ομάδες θα τον υποστηρίξουν?
Πόσοι θα αλλαξοπιστήσουν?
Και προς ποια κατεύθυνση?
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ!
Στο δια ταύτα όμως, τίποτα δε φαίνεται να αλλάζει παρά το γεγονός ότι τίποτα στον ορίζονται δε φαίνεται να μένει το ίδιο!
1. Για παράδειγμα, εάν βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κυβέρνηση με Κουβέλη και ΠΑΣΟΚ! Το μνημόνιο θα βαπτιστεί κάπως αλλιώς και οι δημόσιοι υπάλληλοι θα μειωθούν σταδιακά!
Η κυβέρνηση θα κρατήσει μέχρι να τελειώσουν τα ταμειακά μας διαθέσιμα δηλαδή το Σεπτέμβρη οπότε και θα κριθεί το μέλλον της ευρωζώνης!
2. Εάν πάλι βγει η ΝΔ τότε … με ποιον θα κάνει κυβέρνηση εάν δε μπορεί από μόνη της?
Κανείς δε προτίθεται να καθίσει μαζί της! Πρόβλημα!!! Μέχρι το Σεπτέμβρη πρέπει να βρεθεί λύση! Οπότε και θα κριθεί το μέλλον της ευρωζώνης!
3. Εάν τέλος καταφέρει να βγει με 182 βουλευτές μόνος του ο Σαμαράς… ότι κι αν αποφασίσει πάντα θα θεωρείται μειοψηφία λόγω των 50 εδρών bonus!
Συνεπώς κάθε αλλαγή θα γίνει πρόβλημα!
3 κακά σενάρια!
1. Κυβέρνηση Σταθερή εντός Ασταθής εκτός (επιρροή από Βρετανία)
2. Κυβέρνηση Ασταθής εντός Ασταθής εκτός (επιρροές Ευρωπαϊκής Ένωσης)
3. Κυβέρνηση Ασταθής εντός Σταθερή εκτός (επιρροή από ΗΠΑ)
Ότι κι αν προκύψει όμως το αν θα παραμείνουμε και θα προχωρήσουμε σε μια δυνατή Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποφασισθεί από την Γερμανία! Μέχρι το Σεπτέμβριο!
Γιατί όλος ο Νότος φαίνεται να συμπάσχει!
Φυσικά το σενάριο 3 με άλλο Αρχηγό κόμματος θα ήτανε η καλύτερη επιλογή αλλά τώρα αυτά θυμίζουν φρου φρου κι αρώματα, γιατί ο κόσμος καίγεται στη Βόρεια Ελλάδα για το 3 και στην Νότια Ελλάδα & νησιά για το 1!
Καλά αποτελέσματα λοιπόν!
Ευρώπη όμως μη ξεχνάς τώρα πια περισσότερο από ποτέ πρέπει να σκεφτείς και να δράσει συλλογικά! Ως United States of Europe!
Η μπάλα φίλοι μου παίζεται κάπου έξω, εμείς εξακολουθούμε και είμαστε Δούρειος Ίππος που απλά άρχισε να καίγεται και να προκαλεί μεγαλύτερη φθορά γύρω του! Οι πολεμιστές του όμως – μικρόβια έχουν ήδη μολύνει το εσωτερικό των άλλων οικονομιών όσο κι αν αυτές δεν το παραδέχονται!
Γι’ αυτό τραγουδάμε!
Jennife Lopez; Pitbull - Dance Again
Και κρατάμε τη διάθεσή μας θετική! Όχι δε θα μας τρελάνετε εσείς μπορούμε να σας τρελάνουμε κι εμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου