Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

New No. 1 - The Script (by Science and Faith)

-Ώστε τα «φτωχά» gentle boys της Βρετανίας βλέπουν έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ?
-Αυτοί στοιχημάτισαν εξ αρχής στην κατάρρευση ευρώ!
-Euro vs Pound σημειώσατε 2!
-Για τους συντηρητικούς Brits δεν υπάρχει καλύτερη εξέλιξη!
-Λογάριασαν χωρίς τους ξενοδόχους όμως!
-Όπως φαίνεται!
-Και αν κάτι με ευχαριστεί ιδιαίτερα είναι να δω τους πολλά έχοντες να χάνουν επειδή πιστεύουν ότι ένα ολόκληρο έθνος είναι losers just because they are not organized properly!
-Αυτοί οι Brits πιθανότατα που ρισκάρουν στην Ελλάδα είχαν να κάνουν προηγούμενα μόνο με εκμεταλλευτές τους οποίους έδωσαν υπερβάλλουσα αξία και τους κατάντησαν σαν τους εαυτούς τους! Για το λόγο αυτό τρέχουν τώρα οι Brit-Greeks και hide themselves buying expensive houses in London a city full of national thieves!
-Σε κάθε περίπτωση όποιος κάνει το λάθος να πιστεύει ότι ένας κλέφτης κάνει ένα ολόκληρο έθνος κλέφτικο τότε του αξίζει να χάσει πανηγυρικά στο στοίχημα της χρεοκοπίας της Ελλάδος!
-Άσε που είναι προφανές ότι χρησιμοποιούμαστε ως ο Δούρειος Ίππος για μια πραγματική οικονομική και νομισματική ενοποίηση της Ευρώπης!
-Εδώ λέμε so far so good!
-Σκέψου ότι χωρίς εμάς ούτε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα είχε δημιουργηθεί not to mention the rest of the progress!
-Μας θέλουν ενωμένους και δυνατούς!
-Καιρός να γίνουμε δε νομίζεις?
-Το μόνο που με ανησυχεί είναι το γιατί δεν λένε ότι η Ελλάδα εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου θα έχει brilliant prospects!
-Τους έφαγε η μιζέρια! Και δε βλέπουν πέρα από τη μύτη τους!
Σε κάθε περίπτωση τώρα θα φανεί ποιος θα νικήσει το στοίχημα! Και χαίρομαι που ακόμη και από τη ΝΔ είναι ορισμένοι που θα υπερψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο!
-Λες και ο Σαμαράς υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Brits!
-Και ο Παπανδρέου όλων των υπολοίπων Ευρωπαίων!
-Η ιστορία θα αναδείξει τον Παπανδρέου ως τον άνθρωπο που άλλαξε ξανά την ιστορία της Ελλάδας αυτή τη φορά μετατρέποντας τη σε πιο πολύ Ευρώπη!
-Μάλλον ακούει Science and Faith και … γράφει The Script!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου