Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

New Entry!!! - Stay (by Hurts)

2 φίλοι (ο Α & ο Β) τα λένε:
Α- Μία ΥΠΑΤΙΑ είναι η Ελλάδα φίλε! ΤΕΛΟΣ!
Β-Κοίτα με τι θέμα συζήτησης μας πρήζουν ενώ καίγονται οι τσέπες μας! Τους μετανάστες της Υπατίας! Έλεος!

Α-Εδώ οι ίδιοι οι Έλληνες και αντιμετωπίζονται ως μετανάστες στην Ελλάδα! Πως την έχουν δει οι μετανάστες? Θέλουν προτεραιότητα και στην υγεία και στην παιδεία και στην εργασία? Γιατί από όπου κι αν το πιάσεις το σύστημα ο ίδιος ο Έλληνας είναι σα μετανάστης στη χώρα του!
Β- Και να ήταν μόνο αυτό! Οι 300 μετανάστες της Υπατίας λέει …έχουν και ΣΥΜΒΟΥΛΟ που τους εκπροσωπεύει ώστε να καταφέρουν να πάρουν άδεια παραμονής κι εργασίας στη χώρα των ΑΝΕΡΓΩΝ! ΧΑ!
Α- Έχουν κάνει εξουσιοδότηση εγγράφως σε αυτό το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που τους εκπροσωπεύουν? Γιατί ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ προκειμένου να πετύχουν οι ίδιοι τις δικές τους φιλοδοξίες!
Β- Δεν έχεις άδικο φίλε! Εμείς αυτά προσφέρουμε τους λέει το κράτος στο οποίο θέλουν να μείνουν!
Α-Εμείς τα θέλουμε όλα λένε αυτοί!
Β- Δε θα λυγίσουμε τους λέει ο πρωθυπουργός όπως πρέπει!
Α-Αν βάλετε σε κίνδυνο τη ζωή σας όλο και κάποιος θα λυγίσει από τους πολιτικούς λένε στους μετανάστες οι ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ! Και αυτοί οι άμοιροι τους ακούν διότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν! Άρα ποιος φταίει?
Β-Οι σύμβουλοι φυσικά που δεν τους λένε αλήθειες αλλά τους χαϊδεύουν τα αυτιά με υποσχέσεις!
Α-Δεν είναι ότι δε σας θέλουμε ή ότι δεν είμαστε ανθρωπιστές φίλτατοι μετανάστες αλλά … τι θα απογίνετε σε μία Ελλάδα από όπου φεύγουν να στο εξωτερικό Ελληνόπουλα για να βρουν δουλειά? Ξανασκεφτείτε το!
Β-Και μην ακούτε τους ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ σας που σας εκμεταλλεύονται κανονικά τραγουδώντας σας Stay (by Hurts)! Αυτούς ούτε που τους νοιάζει πραγματικά η υγεία σας! Μόνο να φανούν ότι τα κατάφεραν να πάρετε άδεια παραμονής στη χώρα κι έπειτα σε όσα νοσοκομεία κι αν πάτε δε θα σας συμπαρασταθούν! Άλλον είναι ο στόχος τους!
Α-Έτσι πρέπει να τους μιλήσει κάποιος αλλά …ποιος?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου