Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

New No. 1 - Τα λέμε (by Ελεονώρα Ζουγανέλη)

-Ακούω από κάτι τελειωμένους εργασιακά soon to be retired την άποψη "καλύτερα στη δραχμή" κι ενίσταμαι!



-Λογικό είναι αυτή η γενιά του ΠΑΜΦΑΓΟΥ Πολυτεχνείου μας γύρισε χρόνια πίσω!



-Δε φτάνει που κάνανε συνδικαλισμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των λίγων! Δε φτάνει που δεν πλήρωσαν φόρους! Δε φτάνει που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό! Δε φτάνει που στοιχημάτισαν υπέρ της χρεοκοπίας της Ελλάδας! Δε φτάνει που ενώ έφαγαν από το ΠΑΣΟΚ μόλις σταμάτισε η μεγάλη ροή του χρήματος, ξαφνικά "φταίει ο Γιώργος" κι όχι αυτοί που τα φάγανε σε μεγαλύτερο βαθμό από τον Γιώργο! Δε φτάνει που το δικό τους βαρέλι δεν είχε πάτο γιατί τίποτα δεν επανεπενδύσανε στη χώρα! Δε φτάνει που δεν αντιλαμβάνονται ότι φταίνε!



-Ακόμα και τώρα! Τώρα που οι ξένοι μας εμπιστεύονται για άλλη μια φορά τα χρήματά τους τολμούν να πούνε την εξευτελιστική έκφραση για κάθε Έλληνα "καλύτερα στη δραχμή"!



-Ντροπή τους! Τους γύφτους! Αυτούς που έμαθαν μόνο να παίρνουν! Αυτούς που πίσω από την ομπρέλλα του δημοσίου είναι κάποιοι ... και μόλις έρχεται η σύνταξη ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ θέλουν να κρυφτούν ... από εμάς τους 35άρηδες που δε θέλουμε να τους μοιάσουμε! Και τους παραξενεύει που δε θέλουμε να τους μοιάσουμε!



-Ντροπή σας κακοδιαχειριστές! Κακότροποι! Αναξιόπιστοι Έλληνες που στο όνομα της καλοπέρασής σας θέλατε μόνο να μετακυλήσετε το πρόβλημα του χρέους!



-Hello!!!! Έσκασε η φούσκα του χρέους και την πληρώνουμε εμείς! Και δεν αντιδρούμε! Γιατί να αντιδράσουμε? Για να την πληρώσουν τα παιδιά μας? Ντροπή σας 50άρηδες της μιζέριας της κακοδιαχείρισης ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!



-Και θέλανε να τους μοιάσουμε εμείς οι νεότεροι και να αντιταχθούμε στις μεγάλες αλλαγές που τους ξεβόλεψαν!



-Bullshit!



-We don't buy! We are fed up of the lies ... of wellpaid stupidity!



-We ask only things to be once and for all wellorganised! We shall do our duty! We will cooperate in order to change for the better!



-We'll do our job!



-Help us help you!



-Therefore we sing "Τα λέμε" (by Ελεονώρα Ζουγανέλη)

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

New No. 1 - Domino (by Jessie J.)

-Και ποιοι είναι αυτοί οι Ευρωπαίοι που δεν εμπιστεύονται καθόλου τους Έλληνες?
-Και ποιοι είναι αυτοί οι Ευρωπαίοι που όσο δίκιο έχουν να ζητούν εφαρμογή ΤΟ ΧΑΝΟΥΝ γιατί ρίχνουν λάδι στον απλό τον Έλληνα ενώ τόσα χρόνια δίνανε τροφή στον λεκέ ... τον Έλληνα πολιτικό και τον αφήνανε ανεξέλεγκτο!
-Και ποιοι είναι αυτοί οι Ευρωπαίοι που πιστεύουν ότι ο Βορράς είναι τόσο ανώτερος του Νότου, την ώρα που ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΟΤΕ Ή ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ και του δημιούργησαν χρέος!
-Και ποιος είναι αυτός ο Σόϊμπλε?
-Και τι οφείλουμε να πληρώνουμε όλοι εμείς οι Έλληνες τις κακές επιλογές των Γερμανών? Αυτοί τόσα χρόνια δεν είχαν καταλάβει με τι λαμόγια είχαν να κάνουν? Μήπως μέχρι τώρα τους εξυπηρετούσαν και γι΄αυτό ούτε γάτα ούτε ζημιά?
-Και ποιοι είναι αυτοί να μιλάνε για ηθική όταν τόσα χρόνια μοίρασαν πάρα πολύ χρήμα σε ανήθικους?
-Και ποιοι είναι αυτοί που λένε ότι δε δουλεύουμε?
-Δείτε καλύτερα! Αν δε δουλεύαμε θα είχαμε επαναστατήσει! Επειδή όμως δουλεύουμε, θέλουμε μια πιο ομαλή εσωτερική υποτίμηση!
-Και ποιοι είναι αυτοί που μας βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο?
-Μήπως το πιστόλι το σχεδίασε Έλληνας? Σφαίρες πάντως έχουμε πολλές σε αποθέματα ως πελάτες τους!
-Και ποιοι είναι αυτοί που δε μας εμπιστεύονται?
-Διότι ειδικά τώρα μετά την αποκάλυψη του πολιτικού μας συστήματος, τώρα είναι που πρέπει να δέιξουν εμπιστοσύνη! Μέχρι τώρα πήγαιναν στα χαμένα με χαμένους!
-Όλα κι όλα ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!Διότι τα χάλια μας τα ξέρουμε γι' αυτό και δεν επαναστατούμε αλλά μέχρι εκεί!
-Αν θέλετε να εξευτελίσετε κάποιους ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΙΣΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ HAIRCUT!
-Εμείς οι υπόλοιποι δε φταίμε γι' αυτά! ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ "Domino" (by Jessie J.) κι έρχεται!

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

TO BE or NOT TO BE?

-Τι σημαίνει μία απόρριψη του πακέτου της ΤΡΟΪΚΑ?
-Στάση πληρωμών! κε. Τσίπρα? Πάτε καλά?
-Είναι φανερό πλέον ότι οι λογαριασμοί σας είναι στο εξωτερικό και επιδιώκετε να πλουτίσετε με λαϊκισμό!
-Τι σημαίνει μία απόρριψη του πακέτου της ΤΡΟΪΚΑ?
-Κοινωνική κατάρρευση! 80% κάτω η αγοραστική αξία των μισθών! Ακόμη μεγαλύτερη Πείνα και..... ..... ..... ..... ΧΟΥΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Ξανασκεφτείτε το κύριοι βουλευτές που σας περνά έστω και λίγο από το μυαλό να μη ψηφίσετε γιατί ο στρατός ξανάρχεται!
-Το μόνο που μου δημιουργεί αισιοδοξία είναι η στάση Βενιζέλου & Λοβέρδου οι οποίοι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με ΝΔ!
-Βέβαια υπάρχει και κάτι ακόμη! Σε περίπτωση που περάσουμε αυτόν το σκόπελο.... η τάξη θα αποκατασταθεί .... και ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ 100% κι όχι στο 30% όπως γίνεται σήμερα!
-Mercy on Greece my European friends! This European state is about to have a unique financial lifting! And there seems to be a great number of people who want to participate in the New Era's reform, reconstruction and re-evaluation!
-WE VOTE TO BE! WE ASK EVERYONE RESPONSIBLE FOR THIS MESS TO VOTE AND HELP PAPADEMOS GOVERNMENT TO FINISH SUCCESSFULLY ITS TASK!

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

New No. 1 - Good Feeling (by Flo Rida)

-Φόβοι για εμπλοκή? Τι σημαίνει εμπλοκή?

-Εμπλοκή σημαίνει κάτι να μη πάει καλά!

-Γιατί? Αφού όλα δεν πάνε καλά! Μήπως αυτή είναι η ΤΟΜΗ - ΕΜΠΛΟΚΗ για κάποιους κερδοσκόπους βάσει της οποίας θα δούμε την πρώτη ΑΣΠΡΗ ΗΜΕΡΑ?

-Τέτοια εμπλοκή χρειαζόμαστε! ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ!

-Διότι αν ζούμε την απεμπλοκή ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ! ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!

-Ok! Τυφλώνεσαι όταν πρωτοβγαίνεις στο φως από το σκοτάδι! Δε ξέρεις πως να αντιδράσεις! Μπλοκάρεις! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΥΝΕΡΧΕΣΑΙ! Κάτι που δε μπορείς να το κάνεις στο σκοτάδι!

-ΕΛΠΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ! Κύριοι Παπαδήμο & Βενιζέλο and the rest of you of all parties DO YOUR DUTY! VOTE! VOTE! VOTE! VOTE!

-singing "Good Feeling" by Flo Rida!

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

New No. 1 - Hit the lights (Selena Gomez & the Scene)

- Είναι δυνατόν τόσο καιρό ένας μηχανικός στο Δημόσιο για κάθε εκτός έδρας του να παίρνει 56€ πρόσθετη αμοιβή όταν ο ιδιώτης δεν έχει δουλειά?
- Είναι δυνατόν το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος να είναι τόσο ισχυρό συνδικάτο?
- Δε θα έπρεπε να παίρνουν κι αυτοί 9,78€ για κάθε τους έξοδο εκτός υπηρεσίας?
- Τι στον κόρακα κάνουν δηλαδή?
- Αφού οι δουλειές έχουν πέσει?
- Κι όχι τίποτε άλλο μας το παίζουν μεγάλοι και τρανοί ενώ το φακελάκι το έχουν στο χέρι!
- Είναι δυνατόν να μην έχει ανοίξει το επάγγελμα των συμβολαιογράφων?
- Τα έχω πάρει στο κρανίο με τις πρόσθετες αμοιβές που δεν κόπηκαν ελέω συνδικάτων!
- Hit the lights (Selena Gomez & the Scene)