Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

New No. 1 - Till The World Ends (by Britney Spears)

-Daddy! daddy! Ποιο παραδοσιακό ανέκδοτο τείνει να χάσει την αξία του?
-Ποιο παιδί μου?
-Να αυτό που λέει ότι ... "Ήταν μία φορά 3 φίλοι ένας Γερμανός, ένας Γάλλος κι ένας Έλληνας οι οποίοι έκαναν τέλος πάντων μία καλή πράξη! Έτσι ο Θεός εμφανίστηκε μπροστά τους και τους ζήτησε να κάνουν μία ευχή"
-Α! Το κατάλαβα! Αυτό που ο Γερμανός ήθελε ένα αυτοκίνητο κι ο Γάλλος ένα αεροπλάνο!
-Ναι κάπως έτσι και τότε ο Έλληνας ζήτησε να καεί το αυτοκίνητο του Γερμανού και να πέσει το αεροπλάνο του Γάλλου!Καταλαβαίνεις daddy? Ζήτησε το κακό του γείτονα! Απίστευτο!
-Ας τα να πάνε!Μέχρι τώρα αυτό εφήρμοζε και κοίτα που καταλήξαμε όλοι μαζί... στον πάτο! Να φτιάχνεται οικονομικά ο ένας, να τον καταστρέφει ο άλλος! Συνέπεια ο ...ΠΑΤΟΣ! Γιατί όμως αυτό το ανέκδοτο χάνει την αξία του?
-Γιατί κερδίζει σταδιακά ένα άλλο daddy!
-Ποιο παίδί μου?
-Αυτό που λέει "Να φοβάσαι όταν παίρνει φωτιά το σπίτι του γείτονα μπορεί να πάρει φωτιά και το δικό σου! Που ξέρεις!"
-Χα! Ο Φόβος του μη πάθω κακό αν πάθει ο γείτονας ΥΠΕΡΝΙΚΆ την εν γένει κακία - ζήλια του να αποκτήσει κάτι αξιόλογο ο γείτονας!
-Άρα κοιτάμε να γίνουμε καλύτεροι μήπως τελικά απλά τα καταφέρουμε καλύτερα από τον γείτονα "Till The World Ends" τραγουδώντας Daddy by Britney Spears!

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

NEW No.1 - Hurricanes and Suns (by Tokio Hotel)

-Daddy! Daddy! Τι είναι εθνικισμός? -Άκου παιδί μου Μπαμπινιώτης δεν είμαι για να σου πω τι σημαίνει ακριβώς αλλά θα σου εξηγήσω περιφραστικά! Εθνικιστής είναι αυτός που πιστεύει ότι το έθνος στο οποίο ανήκει είναι καλύτερο από όλα τα άλλα! -Μα ένα έθνος έχει και καλούς και κακούς, άρα πως γίνεται αυτό? -Γίνεται παιδί μου γιατί ένας εθνικιστής πιστεύει ότι οι καλοί του έθνους του είναι καλύτεροι από τους καλούς των άλλων εθνών και οι κακοί του έθνους του είναι λιγότερο κακοί από τους κακούς των άλλων εθνών! -Έλα τώρα daddy και τι είναι η κακία? Μέγεθος μετρήσιμο? -Αχ! Παιδί μου κοινώς οι εθνικιστές είναι επικίνδυνοι άνθρωποι! Κι όχι τίποτε άλλο δεν το κάνουν για τα λεφτά! Δηλαδή αυτό τους το πιστεύω δεν είναι εξαγοράσιμο! Απλά το πιστεύουν με όλο τους το είναι! -Με αυτή την έννοια κι ο Χίτλερ ήταν Γερμανός εθνικιστής! -Το πρόβλημα στη σύγχρονη εποχή όμως παιδί μου δεν είναι ο Χίτλερ! -Αλλά? -Το πρόβλημα είναι ότι ασπάζονται τέτοιες αντιλήψεις νέοι Γερμανοί κι… όπως φαίνεται νέοι «Αληθινοί?» Φιλανδοί κλπ βόρειοι Ευρωπαίοι που πιστεύουν στην ανωτερότητά τους έναντι των νοτίων όπως οι Έλληνες! -Εξαιτίας του χρέους μας daddy? -Εξαιτίας των κακών συνηθειών μας που μας οδήγησαν να έχουμε ΤΕΤΟΙΟ χρέος! Όχι βέβαια ότι δε μας βοήθησαν να το δημιουργήσουμε με μεγάλες εξαγορές πολιτικών μας προσώπων για να πουλήσουν οι εταιρίες τους στην εγχώρια Ελληνική αγορά! -Άρα κι αυτοί οι «Εθνικιστές» είναι διεφθαρμένοι daddy! -Ω! Ναι! Απλά είναι πιο πολύ οργανωμένοι και … πειθαρχημένοι! -Ε! Τότε ας γίνουμε κι εμείς daddy! -Αυτό προσπαθούμε αλλά οι κακές συνήθειες παιδί μου θέλουν χρόνο για να κοπούν και να συνέλθουμε καταλαβαίνεις? -Μα! Οι αγορές πιέζουν! -Καιρός ήταν! Είχαμε γίνει χάος! Αλλά που ξέρεις μετά τα ΠΑΘΗ έρχεται η… -ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Daddy! Γι’ αυτό τραγουδάμε Hurricanes and Suns (by Tokio Hotel) -Expecting the SUNS! Aren’t we?

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

NEW ENTRY!!! - Moment 4 life (by Nicki Minaj)

2 Θεσσαλονικείς φίλοι τα λένε: Α-Πως σωπαίνουν τα παπαγαλάκια της αναδιάρθρωσης? Β-Ξέρω κι εγώ ρε φίλε μήπως αν τα σκοτώσεις? Α-Ε! Καλά αυτό δε γίνεται! Δε σκοτώνουμε αλλά τώρα που το λες… Β-Τι? Α-Αν απομονώσουμε το ένα παπαγαλάκι και … κάνουμε ότι το δολοφονούμε μπροστά στα άλλα, ενώ στην πραγματικότητα …το αφήνουμε να ζήσει … με προβλήματα, τότε… Β-Μπλόφα! Special! Α-Τότε είναι βέβαιο ότι τα άλλα από την τρομάρα τους θα πάψουν τη συζήτηση για αναδιάρθρωση! Μη σου πω ότι θα πάψουν κάθε είδους οικονομική συζήτηση! Β-Κι επιτέλους σταματά ο κακός χαμός! Αλλά ρε φίλε… γίνεται? Α-Τα πάντα γίνονται και… τα πάντα συγχωρούνται ενόψει Πάσχα! Με κατανοείς? Β-Πάντως είναι βέβαιο τι τραγουδά το παπαγαλάκι λίγο πριν το τρικ του θανάτου του μπροστά στα άλλα που παρακολουθούν! Α-Give me a “Moment 4 life” (by Nicki Minaj) please! Β-Χαλαρά!

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

New Entry!! - Look at me now! (by Chris Brown feat. Lil Wayne & Busta Rhymes)

-Δηλαδή τώρα daddy αφού μας έσκασαν με την αναδιάρθρωση χρέους, γιατί δεν την κάνουμε? Να τελειώνουμε με την παραφιλολογία? -Άκου παιδί μου! 2 είναι οι λόγοι! -Πρώτα γιατί είναι παράγοντας τρομοκρατίας τόσο του κόσμου όσο και των αγορών! Σκέψου! Να λέγαμε αύριο ότι κάνουμε αναδιάρθρωση χρέους! Βουτιά! Μακροβούτι! Και πάλι πάτο δεν θα πιάναμε γιατί θα λέγαμε ότι το κάναμε κι αυτό… ανώφελο ήτανε, πάλι δεν πάμε καλά κλπ κλπ… -Άρα δεν κάνουμε γιατί πρώτα πρέπει να αλλάξουμε ψυχολογία να γίνουμε πιο παραγωγικοί και φιλο-επιχειρηματικά σκεπτόμενοι και μετά ΕΑΝ δεν τα καταφέρουμε κι έτσι κάνουμε και μια φιλική αναδιάρθρωση! -Σωστά!!! Υπάρχει και δεύτερος λόγος! -Έλα πες μου θα με σκάσεις! -Αν κάναμε τώρα μία αναδιάρθρωση χρέους, δε θα χάνανε πολλά μόνο τα δικά μας funds αλλά και τα ξένα! -Α! Δηλαδή δεν κάνουμε τώρα για να πουλήσουν οι ξένοι σε τιμές πιο ακριβές από τις τιμές μετά από αναδιάρθρωση? Δηλαδή ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΜΑΣ? Ω!!! Daddy δε μου αρέσει! Ας κάνουμε πια κάτι και για μας! -Μα παιδί μου πιστωτές μας δεν είναι μόνο ξένοι! Γι’ αυτό πρέπει να φροντίσουμε να αλλάξουμε το κλίμα με ενέργειες ουσίας (όπως το leasing ακινήτων του δημοσίου) που να μας αποφέρουν έσοδα ικανά να πείσουν τους νυν πιστωτές μας να μην πουλήσουν τώρα γιατί όχι μόνο δε θα πάμε σε αναδιάρθρωση αλλά θα αυξήσουμε την αξία των τίτλων τους οπότε τους συμφέρει να πουλήσουν πολύ αργότερα! -Και με αυτόν τον τρόπο εμείς έχουμε μεγάλο περιθώριο να κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις για να σωθούμε οικονομικά! -Και τι θα τραγουδάμε? - “Look at me now!” (by Chris Brown feat. Lil Wayne & Busta Rhymes)