Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

NEW!!! ENTRY!!! Would you hold it against me (by Britney Spears)

-daddy! daddy! Γύρισα από τις διακοπές! -Πως πέρασες παιδί μου? -Τέλεια! Όλη αυτή η κούραση της 25ης Μαρτίου επιτέλους έμεινε πίσω μου! - Η συμφωνία έκλεισε μένει και να επικυρωθεί τυπικά από τα κοινοβούλια και το New Deal άρχιζει!!!! -Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω χαρούμενο παιδί μου! Να υποθέσω λοιπόν ότι στο ταξίδι σου συνάντησες ενδιαφέρον ανθρώπους και ... -Και πατέρα μιλήσαμε από καρδιάς και συμφωνήσαμε! Τολμώ να πώ μάλιστα πως ο πιο καλός φίλος που έκανα έχει κι ελληνικό όνομα! -Δηλάδή? Πως τον λένε? -Socrates! Να φανταστείς ότι στις 24-03-2011 έδειξε αυτοθυσία για να τα καταφέρουμε άμεσα όλοι μας να βρούμε πως να επικοινωνούμε καλύτερα με ένα κινητό "ΤΟ ΕΥΡΩ"! -Μπράβο του έκανε αυτό που έπρεπε κι ελπίζω να είχε άμεσα αποτελέσματα! -Ότι τα συμφωνήσαμε ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! -Να τα εφαρμόσετε κιόλας ! -Σαφώς! Αυτό θα κάνουμε AT ALL COSTS! -Γι' αυτό παιδί μου πας να τα τσουγκρίσεις πλέον και το φίλο σου το δικαστή και με τον φαρμακοποιό και με τον άλλο τον γιατρό-παρακράτος? -Μείναν πολύ πίσω daddy! δε νομίζεις? -Γιατί George παιδί μου εσύ προχώρησες πολύ! Γι' αυτό! -Αξίζει να τους δείξω το νεο δρόμο daddy? -Σαφώς! Παιδί μου KEEP WALKING! GEORGE WALKER! Και μη κοιτάς καθόλου πίσω αν θέλεις να αλλάξεις τα ΣΟΔΟΜΑ & ΓΟΜΟΡΑ! Γιατί αν κοιτάξεις θα μείνεις SHOCKED με αυτό που θα δεις! -Thank you daddy που με στηρίζεις σε αυτό το δύσκολο δρόμο που διανύω! Βλέπεις όλες οι Ελληνικές λυκο-φιλίες βγαίνουν στην επιφάνεια! -As I mentioned! The future is ahead of us! Leave the past behind! -Αλλά ...πως να αλλάξω ένα σύστημα που χωλαίνει daddy? -ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΘΕΣΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ! ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΛΑΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ "ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ" ΨΕΜΑ! Γιατί με λίγο ψέμα ακούς καλύτερα την αλήθεια του άλλου!Simple! Συμπάσχεις! -Kαι τι να τραγουδάω daddy? -Σκέψου λίγο Britain! Great Britain! Great Britney! Britney Spears! -Το έπιασα! If I said I want your money now... Would you hold it against me! -NEVER! George! NEVER!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

New Entry!!! - Stay (by Hurts)

2 φίλοι (ο Α & ο Β) τα λένε:
Α- Μία ΥΠΑΤΙΑ είναι η Ελλάδα φίλε! ΤΕΛΟΣ!
Β-Κοίτα με τι θέμα συζήτησης μας πρήζουν ενώ καίγονται οι τσέπες μας! Τους μετανάστες της Υπατίας! Έλεος!

Α-Εδώ οι ίδιοι οι Έλληνες και αντιμετωπίζονται ως μετανάστες στην Ελλάδα! Πως την έχουν δει οι μετανάστες? Θέλουν προτεραιότητα και στην υγεία και στην παιδεία και στην εργασία? Γιατί από όπου κι αν το πιάσεις το σύστημα ο ίδιος ο Έλληνας είναι σα μετανάστης στη χώρα του!
Β- Και να ήταν μόνο αυτό! Οι 300 μετανάστες της Υπατίας λέει …έχουν και ΣΥΜΒΟΥΛΟ που τους εκπροσωπεύει ώστε να καταφέρουν να πάρουν άδεια παραμονής κι εργασίας στη χώρα των ΑΝΕΡΓΩΝ! ΧΑ!
Α- Έχουν κάνει εξουσιοδότηση εγγράφως σε αυτό το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που τους εκπροσωπεύουν? Γιατί ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ προκειμένου να πετύχουν οι ίδιοι τις δικές τους φιλοδοξίες!
Β- Δεν έχεις άδικο φίλε! Εμείς αυτά προσφέρουμε τους λέει το κράτος στο οποίο θέλουν να μείνουν!
Α-Εμείς τα θέλουμε όλα λένε αυτοί!
Β- Δε θα λυγίσουμε τους λέει ο πρωθυπουργός όπως πρέπει!
Α-Αν βάλετε σε κίνδυνο τη ζωή σας όλο και κάποιος θα λυγίσει από τους πολιτικούς λένε στους μετανάστες οι ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ! Και αυτοί οι άμοιροι τους ακούν διότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν! Άρα ποιος φταίει?
Β-Οι σύμβουλοι φυσικά που δεν τους λένε αλήθειες αλλά τους χαϊδεύουν τα αυτιά με υποσχέσεις!
Α-Δεν είναι ότι δε σας θέλουμε ή ότι δεν είμαστε ανθρωπιστές φίλτατοι μετανάστες αλλά … τι θα απογίνετε σε μία Ελλάδα από όπου φεύγουν να στο εξωτερικό Ελληνόπουλα για να βρουν δουλειά? Ξανασκεφτείτε το!
Β-Και μην ακούτε τους ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ σας που σας εκμεταλλεύονται κανονικά τραγουδώντας σας Stay (by Hurts)! Αυτούς ούτε που τους νοιάζει πραγματικά η υγεία σας! Μόνο να φανούν ότι τα κατάφεραν να πάρετε άδεια παραμονής στη χώρα κι έπειτα σε όσα νοσοκομεία κι αν πάτε δε θα σας συμπαρασταθούν! Άλλον είναι ο στόχος τους!
Α-Έτσι πρέπει να τους μιλήσει κάποιος αλλά …ποιος?

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

No. 1 - Rolling in the Deep (by Adele)

-Φοβάμαι μην είναι παραμύθι το ενιαίο μισθολόγιο daddy!
-Μη φοβάσαι παιδί μου θα ισχύσει!
-Έχει συζητηθεί τόσο πολύ! Τόσα χρόνια (τα τελευταία 10 σίγουρα) οι παλιοί δουλεύουν εμάς τους καινούργιους πολύ έντονα! Αφού κάθε που το ανέφεραν έλεγαν χαμογελαστά αργότερα! Και πίστεψέ με ήταν ο μοναδικός λόγος που θα έκανα απεργία! Μόνο που … οι παλιοί και βολεμένοι ποτέ δε ζήτησαν από κάποια κυβέρνηση το ενιαίο γιατί δεν τους συνέφερε! Καταλαβαίνεις?
-Και δε δούλευαν και περιγελούσαν εσάς τους ΑΣΕΠ-ιστές που δουλεύατε με ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ!
-Φοβάμαι πάντως ότι και πάλι τίποτα δε θα εφαρμοστεί daddy!
-Δε βλέπεις ούτε τα κλειστά ανοίξανε πραγματικά! Ούτε οι γιατροί του ΙΚΑ οι καινούργιοι της λίστας…γράφουν συνταγές! Ούτε ότι τέλος πάντων ψηφίστηκε εφαρμόζεται κατά γράμμα! Γι’ αυτό φοβάμαι! Καταλαβαίνεις?
-Μη χάνεις τις ελπίδες σου τώρα που βλέπεις τη βρύση και στάζει το νερό της ΚΑΘΑΡΣΗΣ!
-Η αλήθεια είναι ότι βλέπω τη βρύση – ακούω τα σχέδια της κυβέρνησης ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!
-Καταλαβαίνω παιδί μου φοβάσαι πισωγύρισμα… ΝΑΙ?
-Ούτε οι φίλοι μου το πιστεύουν daddy! Να φανταστείς ότι είμαι η πιο αισιόδοξη!
-Και πρέπει να παραμείνεις παιδί μου! Μη λυγίζεις τώρα!
-Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία το ξέρω! Αλλά καιρός να συμβεί daddy δε νομίζεις!
Αλλιώς τα έσοδα του κράτους ότι και να θεσμοθετήσουν δε θα αυξηθούν … είμαι βέβαιη daddy!
-Μακάρι λοιπόν να το ακούσει το IMF & o Πρωθυπουργός μήπως κι εφαρμοστεί πια κάτι στην πράξη!
-Μήπως και φανεί επιτέλους η κοινωνική πολιτική του IMF daddy … έτσι?
-Τότε μέχρι κι ο Σαμαράς θα πάθει πλάκα με το γύρισμα της αντιμετώπισης του κόσμου στα καλά του IMF !
-Είναι μια μορφή ανακατανομής εισοδήματος κι αυτή έτσι δεν είναι daddy?
-Σαφώς! Παιδί μου! Εννοείται!
-Anyway! Ελπίζω να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το δημόσιο τομέα και ιδίως στους υπαλλήλους των Περιφερειών! Βαρέθηκα το σύστημα του ανάμεικτου μισθολογίου! Δηλαδή στο ίδιο γραφείο 3 διαφορετικοί τρόποι μισθοδοσίας με τον νεότερο υπάλληλο που πέρασε με ΑΣΕΠ να παίρνει το χαμηλότερο μισθό ενώ έχει τα περισσότερα προσόντα!
-Ξεφτίλα! Τόσα χρόνια υποφέρεις παιδί μου αλλά περίμενε ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!
-Και γιατί σε βάθος χρόνου να εφαρμοστεί? Το γοργόν daddy και χάριν έχει! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ – ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΜΕ! Γιατί και οικονομικά και ψυχολογικά πλέον ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε! ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ ΚΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΒΑΪΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ!
-Αν θέλει να πάψει να τραγουδάει το «Rolling in the Deep» (by Adele) Θα ζητήσει άμεση και συνολική εφαρμογή του ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ μήπως κι αρχίσει από κάπου την πραγματική κι όχι τη θεωρητική μόνο…τακτοποίηση των πραγμάτων!