Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

BRAND NEW ENTRY!!! Το καλύτερο ψέμα (by Μιχάλη Χατζηγιάννη)

SAMARAS-Τραβάς κουπί?
PAPANDREOU-Τραβάς ζόρι?
ΓΙΑΤΙ Εγώ επί του παρόντος τραβάω ΚΑΙ κουπί ΚΑΙ ζόρι! Γιατί πάω μόνος μου! Δίχως συμπαράσταση!... Κι όσο κι αν προσπαθώ να πείσω και τους δικούς μου για το κοινό καλό ... πάντα εμφανίζονται στασιαστές πχ. η Βάσω εχθές με δηλώσεις της με κούφανε ως προς το μνημόνιο! Καταλαβάινεις?
SAMARAS-Τι να σου πω φίλε εμένα η όλη κατάσταση με τη δυσαρέσκεια που προκύπτει ενδοκυβερνητικά μόνο καλό μου κάνει! Και το εκμεταλλεύομαι!
PAPANDREOU-Πάντς να ξέρεις ότι κι εσύ τα ίδια θα αντιμετωπίσεις όταν αργότερα έρθει η ώρα σου! Γιατί και τότε θα υπάρχει μνημόνιο μην το ξεχνάς!
SAMARAS-Και να θέλω δε μπορώ! Τι μου λες τώρα?
PAPANDREOU-Το να μου δείξεις λίγη στήριξη, τι λες είναι εφικτό?
SAMARAS-Να χάσω τώρα τη συσπείρωση? Δεν το ρισκάρω αν και ξέρεις ότι δεν αντιτίθεμαι στις κινήσεις σου! Δε μπορώ όμως να αφήσω τους δυσαρεστυημένους ψηφοφόρους σου να φύγουν μόνο προς την αριστερά! Καταλαβαίνεις?
PAPANDREOU-Την αντέχω τη μοναξιά! Άλλωστε έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα δεν έχω άλλη επιλογή από το να τραβήξω κουπί κι ας είμαι και μόνος μου! Πρέπει και πάλι να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός!
SAMARAS-Μου θυμίζεις βαρκάρη με που τραβάει και τραβάει και τραβάει τη μηχανή, κι ακόμη δεν έχει ξεκινήσει να λειτουργεί ο μηχανισμός για να πάρει ρότα η βάρκα!
PAPANDREOU-Πρέπει να συνεχίσω την προσπάθεια μέχρι να αρχίσουν να διαφαίνονται τα αποτελέσματα! ΤΕΛΟΣ!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΤΙ ΞΕΒΟΛΕΥΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ... ΑΛΛΑ έχω καταλήξει και στο ότι:
"Το χρήμα που μοίρασε κάποτε ο πατέρας μου, έπρεπε να το μοιράσει όπως αποδείχθηκε γιατί προκλήθηκε ανακατανομή εισοδήματος και πλούτου σε μεγάλο βαθμό, ΑΛΛΑ έπρεπε να είχε κατανεμηθεί πιο αξιοκρατικά και πιο σιγά σε πλαίσιο χρόνου.
Γιατί το πολύ χρήμα, πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα χάλασε τους Έλληνες
ράγισε τις καλές τους αξίες ...με αποτέλεσμα τώρα ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ βλέπουμε τις ρωγμές και εν τέλει είναι περισσότερες και πιο αβθιές από ότι περίμενα!"
SAMARAS-Πράγματι τότε κερδίσαμε την ποσότητα, αλλά χάσαμε την ποιότητα που πρέπει τώρα να ανακτήσουμε για να συνέλουμε ως άνθρωποι!
Αν θέςε τη γνώμη μου βάλε ανθρώπους να στηρίξουν την ηθική ανάταση και οικονομική ανάπτυξη να κατακλειστούν τα κανάλια με προοπτική κι ας μην είναι άμεσα εφικτή! Αλλά να φανεί ένα είδους αποτέλεσμα της προσπάθειας!
Βάλε διδασκαλία τηλεοπτική ειδικών τεχνικών κατάρτισης με νέους που θέλουν να μάθουν και ικανού καταξιωμένους παλιούς που θέλουν να τους διδάξουν! Καθόλου τυχαία η εκπομπή Masterchef είχε απήχηση! Σκέψου διαφημίζει μία τέχνη με οικονομικό όφελος! Στην εποχή μας οι τέχνες να πρέπει να προμοταρηθούν!
Ακόμη και το Next Top Model ανέδοιξε την τέχνη του modelling!
PAPANDREOU-Πρέπει να αρχίσει να φαίνεται στον κόσμο ότι
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Η αξιοποίηση των τεχνών και η βελτίωση των γραμμάτων πρέπει να αναδειχθούν
για να αποκατασταθεί το balance "POLITICS" vs "ARTS & KNOWLEDGE"!
SAMARAS-Πάντως ο κόσμος δεν μας πιστέυει τώρα, απλά δείχνει αντίδραση!
PAPANDREOU-Ο κόσμος τραγουδάει "Το καλύτερο ψέμα" (by Μιχάλη Χατζηγιάννη) και σκέφτεται εμάς τους πολιτικούς! Πρέπει να μειώσουμε το ψέμα & τις πολλές εμφανίσεις!
Να εστιάσουμε στο έργο και την επίτευξη του balance για να βγούμε από το αδιέξοδο!

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

NEW ENTRY!!! What the hell? (by Avril Lavigne)

-Μπαμπά γιατί σταμάτησε τις συνεντεύξεις η τρόϊκα?
-Γιατί δε μας άρεσαν οι απαντήσεις της στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μας παιδί μου?
-Μα δεν είμαστε δημοκρατικό κράτος μπαμπά?
-Ναι παιδί μου!
-Ε! Τότε ?
-Μ!!! Κοίτα είμαστε δημοκρατικό κράτος για τους ημετέρους μας, για τους τροϊκανούς που ξεσκεπάζουν ότι κακό έχουμε είμαστε λιγάκι απολυταρχικό καθεστώς!
-Μα ψέματα μας λένε μπαμπά?
-Όχι παιδί μου αλλά λένε τις αλήθειες με άσχημο τρόπο!
-Άρα ο τρόπος μετράει! Όχι το γεγονός ότι μας λένε αλήθειες!
-Όλα μετράνε παιδί μου, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μας αρέσουν οι απόψεις τους, γιατί ακόμη κι αν τις εφαρμόσουμε τελικά θα είναι γιατί ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΗΛΘΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ, όχι γιατί αυτοί μας το λένε τώρα …ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
-Εμείς φταίμε δηλαδή…και όσο κι αν δε μας αρέσει … πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό… ακόμη κι αν και αυτό που θα κάνουμε δε μας αρέσει… αλλά βλέπεις …όσο δεν κάνουμε τίποτα από τα προτεινόμενα που μας θέτουν βυθιζόμαστε σε στασιμοπληθωρισμό και ΥΦΕΣΗ … μέχρι τελικά με το πιστόλι στην τσέπη να κάνουμε ότι χρειάζεται για να δούμε τον ήλιο της οικονομίας μας να ανατέλλει ξανά.
-Άρα λοιπόν μπαμπά ακόμα εθελοτυφλούμε?
-Ακριβώς! Γι’ αυτό και δοκιμάζουμε το χειρότερο οικονομικό μίγμα όλων των εποχών! Ενώ στη γειτονιά μας αραβικές χώρες ή χώρες με αραβικά στοιχεία εκδημοκρατίζονται εμείς … γινόμαστε ολοένα και πιο απολυταρχικοί γιατί οι δικές μας αλήθειες που ξεσκεπάστηκαν δε μας αρέσουν … όχι μόνο να τις ακούμε αλλά και να κάνουμε κάτι γι΄αυτές!
-Έτσι λοιπόν περιμένουμε να φύγει η παλιά φουρνιά των υπαλλήλων του δημοσίου που κακοποίησε κι εξακολουθεί όσο περνάει από το χέρι τους να κακοποιεί το σύστημα, ώστε η νέα γενιά να αφεθεί να δημιουργήσει νέες ταχύτερες κι αποτελεσματικότερες βάσεις δεδομένων, όπως άλλωστε προσδοκά και ο Πρωθυπουργός που σίγουρα κάτι τέτοιο οραματίζεται!
-“What the hell?”(by Avril Lavigne) Daddy! Πότε θα τελειώσει επιτέλους αυτό το μαρτύριό μας?
-Soon παιδί μου! Soon!

NEW ENTRY!!! Blind Faith (by Chase And Status feat. Liam Bailey)

2 Σαλινικείς τα λένε:
Χ- Καλά γίνεται να γιουχάρουν Γερμανοί το Γιώργο στο Βερολίνο?
Ζ-Αφού δεν το κάνουμε εμείς, είπανε να το κάνουνε αυτοί!
Χ-Καλά εμείς δεν το κα΄νουμε γιατί από όπου κι αν μας πιάσεις το σύστημά μας είναι ξεχαρβαλωμένο! Χάλια ....πως το λένε!
Ζ-Το δικό τους έιναι καλό όμως κι επειδή φοβούνται ότι καθώς εμείς δεχόμαστε παθητικά όλες τις αλλαγές στα εργασιακά δε θα αργήσουν οι αλλαγές να τους χτυπήσουν τη πόρτα ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ το Γιώργο που τις φέρνει!
Χ-Ή μήπως? Ή μήπως? Δε θέλουνε να μας δουν να αναπτυσσόσμαστε κάποια στιγμή κι εμείς ...οι μικροί της ιστορίας ... δεδομένου ότι ήρθε πλέον η στιγμή της αναδιοργάνωσης του κράτους μας προς το καλύτερο?
Ζ-ΛΕΣ?
Χ-ΛΕΩ!
Ζ-Πιστεύεις ότι η Μέρκελ θα βοηθήσει την προσπάθειά μας?
Χ-Έχει κι άλλες επιλογές? Άλλως... η γρίπη του χρέους μας θα μεταλλαχθεί και σταδιακά θα μειώσει το πλεόνασμα και των ισχυρών Γερμανών!
Ζ-Τότε γιατί τον προβληματίζει συνέχεια τον Γιώργο?
Χ-Μέχρι να εφαρμοστούν οι αλλαγές διαρθρωτικές, μισθολόγιο κλπ, μέχρι ξαναπέσει το ευρώ ώστε να αγοράσουν και οι υπόλοιποι που θέλουν στη τιμή που επιθυμούν, μέχρι να γίνει επιτέλους ο δημόσιος υπάλληλος ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ και να μετακινείται ανα 5 έτη από το πόστο του (όπως το στρατό) ώστε να σταματάει το ξύσιμο και να φαίνεται η αποδοτικότητα ενός ικανού! Μέχρι...μέχρι μέχρι!
Ζ- Μέχρι τότε να τραγουδάμε "Blind Faith" (by Chase And Status feat. Liam Bailey) προς το Γιώργο Papandreou μήπως και δούμε να γίνονται πράξη οι αλλαγές και να τονωθεί ο δείκτης της επιχειρηματικότητας στη χώρα μήπως και βγούμε από την ύφεση?
X-standard!

NEW ENTRY!!! Dirty Money - Coming Home (by Diddy)

-Daddy daddy! Είμαι απαισιόδοξη!
-Γιατί παιδί μου?
-Ενώ πιστεύω στις αλλαγές φαίνομαι η μόνη που πραγματικά τις στηρίζω! Σχεδόν όλη η βάση του ΠΑΣΟΚ είναι απαισιόδοξη και να … με επηρεάζει!
-Δηλαδή μόνο ο πρωθυπουργός και ορισμένοι υπουργοί είναι αισιόδοξοι?
-Ναι daddy ή τουλάχιστον μόνο αυτοί φαίνονται αισιόδοξοι…γιατί?
-Πιθανόν να πρέπει να φαίνονται οι βουλευτές και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ απαισιόδοξοι για να κρατήσουν και ψηφαλάκια(ψήφους) στις επόμενες εκλογές!
-Ναι αλλά εγώ που υποστηρίζω τα μέτρα αισθάνομαι ότι δεν με υποστηρίζουν … καταλαβαίνεις?
-Πως! Παιδί μου καταλαβαίνω! ΔΗΘΕΝ οι βουλευτές υποστηρίζουν τον πρωθυπουργό! ΔΗΘΕΝ λένε ότι είναι κατά του μνημονίου στα καφενεία! ΔΗΘΕΝ έχουμε κι άλλες επιλογές πέραν του μνημονίου! ΔΗΘΕΝ αυτό το μνημόνιο φέρνει μόνο κακά! ΔΗΘΕΝ παραξενεύονται που εσύ μια μικρή ταπεινή εργαζόμενη το υποστηρίζεις πραγματικά και δίχως άλλο συμφέρον!
-ΑΛΛΑ daddy! Όταν λέω τις απόψεις μου δε συμφωνεί κανένας από αυτούς που πρέπει να με υποστηρίξουν κι ας είναι ΠΑΣΟΚ κι αυτό δήθεν είναι?
-Βλακεία τους είναι παιδί μου! Εσύ μιλάς για ανοιχτή οικονομία, αυτοί έχουν μάθει σε κλειστή! Εσύ μιλάς για εκμετάλλευση ακινήτων του δημοσίου, αυτοί μιλάνε για πώληση! Εσύ μιλάς για μείωση χρέους, αυτοί μιλάνε για μείωση ταμειακού ελλείμματος! Βλακεία!
-Μια βλακεία που οδηγεί σε στασιμότητα! Ή μάλλον στασιμοπληθωρισμό! Αφού οι ατάκες τους είναι ότι «τίποτα δεν λειτουργεί», «φύλλο δεν κινείται», κλπ κλπ.
-Αυτοί οι ίδιοι φταίνε που δεν κινείται φύλλο εν τω μεταξύ!
-Γι’ αυτό σου λέω daddy η βάση δημιουργεί πρόβλημα στην κορυφή!
-Μέχρι να αλλάξουν τα στελέχη της κορυφής που κάθονται και δημιουργούν πρόβλημα… η βάση θα συνεχίσει δυστυχώς και να έχει και να δημιουργεί προβλήματα!
-Έχω πάντως daddy αρχίσει να πιστεύω ότι πολλά από τα μικρά – μεσαία μεγαλο-στελέχη του ΠΑΣΟΚ ποντάρανε στην καταστροφή του ευρώ και …χάνουν!
Καταλαβαίνεις?
-Εγώ καταλαβαίνω ότι μέχρι και τον Κάρολο Παπούλια βάλανε να κάνει δήλωση αισιοδοξίας αλλά βέβαια εάν τον άκουγες ή θα κοιμόσουν ή θα λυπόσουν για την κατάστασή μας! Τραγούδα λοιπόν "Dirty Money - Coming Home" (by Diddy) μήπως όταν θα έρθουν τα βρώμικα λεφτά πίσω στις τράπεζές μας από τους κλέφτες γίνουμε πιο αισιόδοξοι τελικά!

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

NEW ENTRY - We R Who We R (by Ke$ha)

-Daddy! Daddy! Δε με ικανοποιεί αυτό που βλέπω στην Ελληνική Βουλή? Γιατί?
-Τι να σε ικανοποιεί παιδί μου που όλοι εξαναγκάζονται να μη καπνίσουν κι αυτοί έχουν κάνει το κυλικείο της Βουλής καφενείο?
-Αχ! Daddy! Δεν είναι μόνο αυτό δεν ακούς βλέπω … εδώ αλληλο-διασύρονται όχι ανά μεταξύ τους πλέον οι βουλευτές των 2 μεγάλων κομμάτων αλλά των 2 μικρών ΣΥΡΙΖΑ & ΛΑΟΣ για τις πολιτικές των μεγάλων ΠΑΣΟΚ & ΝΔ! Κουφό έτσι?
-Εντελώς παιδί μου! Σκέψου να είχαν αυτοί περισσότερη εξουσία στα χέρια τους τι θα ακούγαμε καθημερινά! Και τι θα αποφάσιζαν για μας! Έλεος!
-Μήπως τελικά δεν έχει τόση αξία η Βουλή? Μήπως να παρακολουθούσαμε μόνο το Ευρωκοινοβούλιο?
-Στο μέλλον παιδί μου αυτό θα έχει μεγαλύτερη σημασία! DE FACTO!
-Και για το Ελληνικό Κοινοβούλιο? Τι θα το έχουμε για μουσείο?
-Στο μέλλον παιδί μου θα τραγουδάμε … ως German-European-Greece … “We R Who We R” by Ke$ha και δε θα θέλουμε να θυμόμαστε το πονεμένο κακοδιαχειρισμένο οικονομικό παρελθόν μας.