Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

NEW ENTRY! - Written in The Stars (by Tinie Tempah feat. Eric Turner)

SUBTITLE: REVOLUTION FROM WITHIN!

-Daddy! Daddy!! Λέω να εξεγερθώ κι εγώ μαζί με τους άλλους νέους της γενιάς μου μήπως και πετύχω κάτι παραπάνω!
-Τι παραπάνω παιδί μου από αυτό που προσπαθώ χρόνια εγώ?
-Μα δε θέλω να καταλήξω όπως εσύ daddy! Θέλω κάτι καλύτερο! Καταλαβαίνεις?
-Ναι! Αλλά μήπως ο καλύτερος τρόπος να αλλάξεις κάτι είναι εκ των έσω (REVOLUTION FROM WITHIN!) κι όχι με εξεγέρσεις και συναφή?
-Όταν λες εκ των έσω τι εννοείς daddy?
-Άκου παιδί μου! Αν εξεγερθείς τώρα! Τώρα που επιτέλους έρχεται η ώρα να πληρώσουν και οι έχοντες, μόνο αυτούς θα εξυπηρετήσεις!
ΝΟΜΙΖΩ ότι είναι καλύτερα να εξεγερθείς εκ των έσω, δηλαδή για παράδειγμα κοίτα τι κάνω εγώ! Ενώ δουλεύω στο δημόσιο….ΔΟΥΛΕΥΩ!
-Καλά μόνο εσύ μπαμπά! Ναι αλλά κάνω επανάσταση με τον τρόπο μου! Καταλαβαίνεις! Δεν επαναστατώ για τις περικοπές, γιατί γινόταν τόσες αδικίες που χαίρομαι επειδή πια βλέπω προβληματισμένους τους μέχρι τώρα βολεμένους! Να κάτι για το οποίο δε θέλω εξεγέρσεις! Πλέον θέλω να εκτιμάται η δουλειά μου και αν αυτό σημαίνει να παίρνω περισσότερα χρήματα Ω Ναι! Θα χαρώ πολύ!
-Καλή ιδέα να κάνεις επανάσταση με τον τρόπο σου daddy! Δεν το έχω ξανακούσει!
Θα το πω και στους φίλους μου!
-Είμαι λοιπόν της άποψης επειδή είστε μαθητές, να κάνετε την επανάσταση της γνώσης! Με τον τρόπο αυτό θα φέρνετε τους καθηγητές σας που λουφάρουν σε δύσκολη θέση ενώ πρόσεξε θα αποκτάται πιο πολλά ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!
Διεκδικήστε δεύτερη και Τρίτη ξένη γλώσσα στα σχολεία! Ειδικά γλώσσες των διπλανών χωρών με τις οποίες μπορούμε να έχουμε εμπορικές συναλλαγές! Η ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΑΣ! Αυτό να διεκδικήσετε γιατί αν το πετύχετε θα είναι πραγματικά προς όφελός σας κι όχι να δουλεύετε εσείς προς όφελος των άλλων ειδικά των μεγάλων συμφερόντων!
-Και πιστεύεις ότι τόσο η γενιά σου daddy όσο και η γενιά μου θα τα καταφέρει αν λειτουργήσουμε έτσι!
-Είμαι αισιόδοξος παιδί μου!
-Και δηλαδή αν εμείς συμπεριφερθούμε σωστά, είναι βέβαιο ότι όλα θα πάνε καλά?
-Εκεί το μπαλάκι παιδί μου το έχουν οι πολιτικοί μας, όσο πιο πολύ ολιγόψυχοι και ανυπάκουοι είναι τόσο το χειρότερο γι’ αυτούς! Πλέον η χώρα χρειάζεται οραματιστές και επιτέλους τεχνοκράτες όχι…καρακλοκένταυρους γραφειοκράτες.
Γι’ αυτό σου λέω παιδί μου, μην εξεγερθείς τώρα… θα είναι μόνο προς όφελός τους! Κατανοητό? Και πίστεψέ με παιδί μου η χώρα είναι γραφτό να τα καταφέρει! Συμπληγάδες είναι, κάποτε τις πέρασε κι ένας δικός μας μύθος! Είναι καιρός να τις περάσουμε κι εμείς!
-Και οι μετανάστες? Θα τις περάσουνε μαζί μας?
-Τώρα που δεν έχουν δουλειά καιρός είναι να τους στείλουμε στη χώρα τους μήπως βρούνε δουλειά και δικοί μας δε νομίζεις?
-Σωστό κι αυτό! Και τα κλειστά επαγγέλματα?
-Καιρός δεν είναι να ανοίξουν? Σκέψου ότι οι φαρμακοποιοί είναι για παράδειγμα φαρμακέμποροι λιανικής, γιατί τόσο υπερκέρδος? Αν στο άμεσο μέλλον δεν τα παίρνουμε τα φάρμακα πιο οικονομικά από αυτούς ή τα φαρμακεία των malls ή των supermarkets, τότε θα τα παραγγέλνουμε από την Ινδία στο 1/3 της τιμής, κάτι που σίγουρα δε συμφέρει και τους φαρμακοβιομήχανους, δε νομίζεις?
-Σωστά! Και οι τράπεζες? Θα τα καταφέρουν τι λες?
-Οι μεγάλες σίγουρα! Αλλά θ χρειαστούν από κοινού με τους κατά τόπους πολιτικούς την σύνταξη στρατηγικών σχεδίων ανάπτυξης των περιοχών τους ώστε να αρχίζει να δημιουργείται κατά αισιοδοξία στη βάση κι όχι μόνο αυτή να αποπνέεται από την κορυφή της πολιτικής πυραμίδας δηλαδή τον πρωθυπουργό! Και για να μη με ρωτήσεις παιδί μου και για το χρέος σου λέω ότι αν λειτουργήσουμε όπως πρέπει θα έρθει η χαρά από αποφάσεις για το χρέος μας άμεσα και…δικαολογημένα! Γιατί είναι Written in The Stars (by Tinie Tempah feat. Eric Turner) δεν το ακούς κάθε βράδυ?
-Υπέροχο τραγούδι daddy! Θα το τραγουδώ και θα ηρεμώ και πίστεψέ με δε θα εξεγερθώ γιατί…με έπεισες! Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου! Ηρεμώ!

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

NEW ENTRY!! & HAPPY NEW YEAR FRIENDS ΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

-Daddy! Daddy! Πες μου ένα επίθετο για τον κακό πολιτικό, τον ανεύθυνο πολιτικό, τον δήθεν πολιτικό, τον αδιάφορο πολιτικό... που έφερε την Ελλαδίτσα μας σε χάλια κατάσταση?
-Α!!! Παιδί μου μου βάζεις εύκολα! Ένα είναι το επίθετο! ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

(ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!)
-Εντάξει! Οκ! Έγραψες! Αν και ζητούσα χαρακτηρισμό όχι απαραίτητα επίθετο πολιτικού daddy! Όμως ... πες μου τώρα ...κι ένα επίθετο για τον καλό πολιτικό, που προσπαθεί, που τα δίνει όλα και μας κάνει να τα δίνουμε κι εμείς γιατί είναι για ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ! Και μας πείθει ότι ενδιαφέρεται!
-Easy kid! Παπανδρέου! George Παπανδρέου!

(ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!)
-Οκ! Πάλι έγραψες! Αλλά κοίτα Καραμανλή ανέφερες, Παπανδρέου ανέφερες! Το "Σαμαράς" που το κολλάς ως επίθετο?
-Α! Παιδί μου! Θα δείξει! Γιατί ο Σαμαράς θα είναι after a long period of time, και after after George ...πρωταγωνιστής! Άρα είναι ο AFTER δηλαδή κάτι μεταξύ Καραμανλή και Παπανδρέου, δηλαδή αδιάφορου και εξαιρετικά πολύ ενδιαφερόμενου για το αποτέλεσμα, δηλαδή διεφθαρμένου και αδιάφθορου! Κατάλαβες?
-Ω Daddy! Μεταξύ ενός απλού boy & του Golden Boy του IMF!